AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Über Tristram Yardımı - Tyrael
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

archangel_gabriel
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 12/07/2010 :  00:52:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakter editörlü.Fakat itemler benim yarattığım itemler.Bu görev için editör,hile veya trainer işlemez.Tamamen emek harcamak gerekiyor ipuçlarını toplayıp birleştirmek için.

khrmn
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2010 :  01:22:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Editörlü dedin kalbimi kırdın şimdi. :( Ben de 10 küsür yıllık Diablo 2 oyuncusuyum, hayranıyım hatta. Hileli karakterlerin oyundaki tüm zevki öldürdüğünü düşünüyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

archangel_gabriel
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 14/07/2010 :  16:00:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
10 yıldır aynı bölümleri aynı sıkıntıyla geçmek bana aptalca geliyor artık.savaştığım düşmanların isimleri durdukları yerleri ve verdiği itemleri ezberledim nasıl bir zevk alabilirim ki.Bilinen yerleri farklı biçimlerde geçmek ve yeni atılımlar yapmak için ultra karakter yapmak ve isteğe göre donatmak harikulade bence.Yıllardır bir büyülü kılıç-kalkan bulacaz diye ömrümüzü verdikYeter artık diyorum.Über dene lanet yerde şeytanların dersi werme zamanı geldi admin.

khrmn
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/07/2010 :  16:54:18  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rofl. oyun değiştir?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/07/2010 :  17:05:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
archangel_gabriel tarafından yazılan:

10 yıldır aynı bölümleri aynı sıkıntıyla geçmek bana aptalca geliyor artık.savaştığım düşmanların isimleri durdukları yerleri ve verdiği itemleri ezberledim nasıl bir zevk alabilirim ki.Bilinen yerleri farklı biçimlerde geçmek ve yeni atılımlar yapmak için ultra karakter yapmak ve isteğe göre donatmak harikulade bence.Yıllardır bir büyülü kılıç-kalkan bulacaz diye ömrümüzü verdikYeter artık diyorum.Über dene lanet yerde şeytanların dersi werme zamanı geldi admin.

Valla sen de haklısın, archangel. Çok da hayır diyemediğim bir bakış açısı sundun. :)

Paladin, Diablo'nun yerini tutmaz ama hiçbiri. :P
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000