AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Über Tristram Yardımı - Tyrael
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

archangel_gabriel
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 11/07/2010 :  14:45:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam.Über Tristram da savaşmak isteyen arkadaşlar yardım etmeye hazırım.

khrmn

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/07/2010 :  20:41:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Über Tristram mı? Vay canına... Ben orayı ancak YouTube'da izleyerek görebildim. :P

Oraya giriş yapabilmek için epey bir iş vardı, anahtarlar falan toplanıyordu. Doğru mu?
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/07/2010 :  20:44:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başlığı da daha açıklayıcı yaptım bu arada. (:
Sayfanın En Üstüne Git

archangel_gabriel
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 12/07/2010 :  00:25:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler admin.evet epey zahmetli bir iş über tristram a gitmek ama mükemmel.Beni tatmin etmiyor çünkü charlarımdaki itemler avrupadaki oyuncularda bile zor bulunur.Hem karaktere özel set-item hem de ayrı fantastic itemler üzerimde bulunuyor.düşmanın bana yaklaşması hayal.karşı koyacak düşman yok.

khrmn
Sayfanın En Üstüne Git

archangel_gabriel
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 12/07/2010 :  00:41:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
über tristram questi için hell derecesinde tüm görevleri bitirip 5.köyde olmak gerekir.Sonra Key of Terror,Key of Hate ve Key of Destruction anahtarlarını bulacaksınız.Sonra bu anahtarları birleştirebilmeniz için 5. köyde olmanız gerekir.Ancak ya battle netten ladder karakter ile oynamalısınız ya da plugy isimli programı kurmalısınız D2 Lod'un üstüne. Sonra über tristramın diğer şartlarına gelelim. O 3 keyi birleştirdiğinizde 3 portal açacak. Biri forgotten sands (über duriel) biri matron's den (über anderiel yani lillith) biri de furnace of pain (über izual). Bu 3 boss un üçünden 3 farklı organlar düşecek. Mephistonun beyni, Baal'ın gözü, Diablonun boynuzu. Bu 3 organı tekrar küpte birleştirirseniz eğer über tristrama ulaşırsınız. Keyleri birleştirdiğinde açılacak portal rasgeledir. 3 portaldan herhangi biri açılabilir.Eğer çok kasmadan über tristrama geçmek istiyosan elinde her keyden 3 tane olmalı ve o 3 keyi hiç bir portal kapanmadan 3 defa birleştirmelisin. oyundan çıkarsan portal kapanır.

khrmn
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2010 :  00:47:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hilesiz karakter değil mi? Trainer, savegame editör falan kullanmadın? (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu