|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/07/2010 : 10:34:37
|
BİM'de 30 TL'ye bir klasik gitar vardı bir ara, almadım diye üzülmüştüm epey. :D |
 |
|
AftieL
Üye

İleti 52 |
İletim - 14/10/2011 : 11:44:25
|
Bende almayı düşünüyorum :) |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 12/12/2011 : 18:35:22
|
5 gün önce komşunun klasik gitarı varmış, elektro gitar istiyordum istediğimi öğrenince bana klasik gitarı verdi geçici süreliğine öğrenmem için. Ben de kendi başıma az çok bir şeyler öğrendim işte, yakında kursa başlayacağım Allah nasip ederse. Ayrıca yaklaşık 2 aydır Saz çalıyorum. :) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 12/12/2011 : 20:59:59
|
iso yaptığın çok güzel birşey ama umarım benim gibi bir ayda hevesin kaçmaz, ben de 29 yaşından sonra heves ettim bi enstruman çalayım diye, klasik gitar aldım, basit 1-2 şarkıyı da çalmaya başladım ama daha sonra gitarı çantasına koyup kaldırdım, aylardır da dolabın üstünde, sürekli gözüm onda bi indirsem, çalışmaya devam etsem diye iç geçiriyorum ama daha nasip olmadı :) |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 13/12/2011 : 16:25:27
|
Ben de Lise 1'e gidiyorum. :) Derslerden fırsat bulduğum aralarda çalıyorum bildiğim parçaları çok zevkli oluyor gerçekten, cuma günü de nasipse kursa başlamayı düşünüyorum. Klasik gitarı birkaç ay çaldıktan sonra da biriktirdiğim parayla bir elektro gitar almayı düşünüyorum. :) Ayrıca gitar çalmak kadar saz çalmak ta çok keyifli bence, ayrıca sazın telleri gitarınkilere oranla daha ince böylelikle daha kolay çalma imkanı oluyor. :) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|