AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Müzik Çalışmalarınız
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 12/06/2010 :  18:06:05  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu Serbest Bölüm'e mi, yoksa buraya mi acsam karar veremedim ama burada daha göz önünde olur sanirim. Uygun değilse de yöneticiler taşısın artik napayim(işiniz ne sanki ;D )

Velhasil gelelim konunun amacina; burada kendi calısmalarınızı bizlerle paylasabilir, çalışmalarınıza yardım arayabilir ve geliştirmeye yardımcı olabilirsiniz.

Ben şahsen kendi çapımda müzikle uğrastığım için böyle bir konunun gerekli oldugunu düşündüm, siz de öyle düşünün kirarim kafanizi. Ben Lead Gitar ve Bass çaliyorum bu alanda yardımlarınızı ve ya benim edebileceğim yardımları yeri geldiğinde konusalim. Bunun yanında tabdir, akordur şudur budur lazim olursa buradan falan veririz birbirimize işte, hadi görüşürüz.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 08/07/2010 :  17:41:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konu için burası uygun tabii ki, ama katılım yok. :)
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 28/07/2010 :  20:35:38  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen katilmissin ya Altuğ'cum yeter bana ;p

Şaka bir yana hiç mi yetenek yok koca forumda yahu?

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 29/07/2010 :  01:18:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vallahi yetenek yok ama uğraşmak güzel. Yaklaşık bir yıldır klasik gitar çalıyorum. ÖSS'ye hazırlanmama rağmen özel durumlar hariç günde 1 saat egzersizi pek aksatmadım. Şu aralar günde 3 saatimi ayırıyorum.
Başta dediğim gibi doğuştan gelen bir yeteneğimin olduğunu hiç sanmıyorum, yine de insanın bir uğraş olarak başlaması sonrasında keyif alarak ilerletmek istemesi büyük bir haz.

Ben yeni başlayan seviyesinde biri olarak yeni başlayacaklara yegane tavsiyem, ne istediklerini bilmeleri; ona göre bir eğitmenle çalışmalarıdır.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 29/07/2010 :  09:30:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ucuza bir klasik gitar bulsam ben de çalacağım da, yok. :(
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 29/07/2010 :  10:00:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Direk odun olanları ilk başlayanlar için yeter. Standart 50-80 liraya kullanılmamış alabilirsin. Eğer devam ediceğinin garantisini veriyorsan direk düzgün bir gitarla başla bence. 300-350 liraya güzel bir Admira Juanita alabilirsin.

Ucuza hemen yönelme, iyi incele. Gövdesinde gözle göremeyeceğin ufak çatlaklardan dolayı hemen elden çıkarmak istiyorlar. Kulağı iyi birisiyle git ve en az 5, 10 dakika çal her gitarı.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000