|
Yazar |
Konu  |
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 24/04/2004 : 20:16:33
|
arkadaslar oyun incelemeleri sadece oyunun cıktıgı zaman degıl herzaman önemlıdır.cunku oyun oynamaya yenı baslayan oyunla ve bılgısayarla yenı tanısan bır suru ınsan var ve hergun cıg gıbı buyuyor(ben cevremde enaz 10 kısının kanına gırdım bılgısayar alıp oyun oynamaya basladılar).bunlar oyunlarla tanıstıkca ve oynadıkca sadece suan cıkan degıl daha once cıkan oyunları da merak edecek.kendımden ornek vereyım oyun oynamaya 2 yıl once basladım ve sadece yenı oyunları degıl eskılerıde merak edıp ıncelemelerını arastırdım.krondor hocamın dedıgı gıbı gecıkmenın sebebı tamamen zaman azlığı,vede dısardan gorundugu kadar kolay degıl inceleme ve tam çözum yazmak,yazar arkadasların hepsı özverıde bulunarak dıger sorumluluklarında,uykularından zaman calıp bu yazıları hazırlıyorlar,(ben bizim hanımla bazen bu yuzden tartısıyoruz:)ama buna deger:) |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 24/04/2004 : 22:55:36
|
katılıyorum incelemeler her zaman önemlidir ama biraz daha çaba sarfedin (stone hocam sen sarfetme :P) mazeretler yerine çözüm üretin :) bir türlü eski düzeni yakalayamadınız ben halbuki oyunsitesine başta sırf incelemeler için giriyordum şuanda ise işim olduğunda hileler linkini yazıyorum ana sayfaya uğramıyorum bile benim gibi biri bile oraya uğramayı bırakmışsa iş kötüye gidiyor demektir ha inceleme yazamıyorsanız daha kısa yazılar yayınlamaya başlayın inceleme yazmayın TANITIM! yazıları yazın ama bunuda kabul etmezsiniz :) (daha önce konuşmuştuk galiba) en iyisi yaza kadar bizleri ümitlendirmek biraz da sabretmek galiba not:krondor-metfc ikinizide severim ama bu aralar ikinizin arasında bir şey var gibi gözüküyor hoş olmuyor kırmayın birbirlerinizi öperim sizi :P |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/04/2004 : 00:34:26
|
Doğrusu çok çaba sarfediyoruz ama olmuyor bir türlü. Kendi adıma konuşmam gerekirse, aylardır oyun oynayamıyoruz. Yani Max Payne 2, Call of Duty, NFS: Underground gibi birçok yeni çıkan oyunu oynayamadık. Şu an sadece tam çözüm yazmak için bir oyun oynuyoruz ama onu da bir aydır bitiremedik. Yani zaman azlığından biz de sorun çekiyoruz. Ancak umarım yazın diğer yazarlarımız gibi biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Tanıtım olayını daha önce konuşmuştuk seninle. Oyunlara kısaca değinmeye karşıyız. Bizim amacımız oyun hakkında her türlü bilgiyi sunmak. Bu konuda ne kadar yeterliyiz, yazılarımızı yeterli buluyormusunuz (sayı olarak değil tabi ) bilmiyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
MetFC ile aramızda bir sorun yok ancak foruma her mesaj atışında sert eleştirilerde bulunduğu için biraz ters cevap veriyoruz ister istemez. Onun bize karşı bir gıcıklığı var mı onu bilemem  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 25/04/2004 : 00:36:47
|
Çözüm üretin demesi çok kolay peki ama siteyi ve forumu kullanan sizler neden bu çözümün parçası olmakta bu kadar isteksizsiniz. Açıp incelemeyi okuması kolay ama burada konuşanlardan hangisi oturupta bir oyunun incelemesini yazmaya çalıştı? Bir şeyleri YAP demesi her zaman kolaydır. Ama bir şeyi oluşturmakta o derece zordur. Sitede aylardır duran bir ilan var gelin bize yazar olun diyor ama bu mesaja cevap veren kaç kişi var hiç düşündünüzmü? yada sizlerde bu sitede bir parça payım olsun diyerek birşeyler yazmaya çabaladınızmı? Dediğim gibi kuru kuruya yapın-edin demesi kolay.... |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 25/04/2004 : 02:27:48
|
insanların hazıra konması kolaydır rappier hocam güzel anlatmışsın, herkesin birtakım dertleri sıkıntıları olabileceğini düşünmek lazım, yabancı sitelerden tam çözüm, öninceleme ve inceleme çevirip yazmakta işin kolayı, burada işler bu şekilde yürümüyor, herkes oynuyor ve birşeyler yapmaya çabalıyor, şahsım adına konuşuyorum ordan burdan alıntı yaparak bir tam çözüm yazacaksam bırakırım o işi başkaları yapsın |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|