|
Yazar |
Konu  |
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 20/04/2004 : 02:03:03
|
teskkurler altug darısı basına |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 23/04/2004 : 20:54:52
|
Geçen sene çıkmış bi oyunun incelemesini şimdi yayınlamak ne kadar mantıklıki? Diğer siteler sizin şimdi inceldiğiniz oyunu aylar önce incelemiş altını üstüne getirmişler. Sizin yayınladığınız incelemerin dikkat çekmesi imkansız. Ana sayfada da bayağı yer kaplıyorlar. Oyun incelemelerine ayırdığınız alanı farklı dikkat çekici konulara ayırsanız daha yararlı olur sizin açınızdan bence. |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/04/2004 : 22:11:22
|
Geç eklenen incelemelerin bir kısmı daha önce incelenmiş ancak çeşitli nedenlerle eklenememiş oyunların incelemeleri. Bu yüzden bunları eklememiz gerekiyor.
Yazdığını pek anlayamadım. Oyun incelemelerini ana sayfaya koymayalım da onun yerine farklı, ilgi çekici (bir oyun sitesinde inceleme dışında ilgi çekici ne olursa artık...) bir şeyler mi koyalım? Bunu mu kastediyorsun? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 24/04/2004 : 15:30:16
|
Tebrik etmek lazım anlamışsın... Haberlere daha ağırlık verin ve Haberler alanını yukarı çıkarın mesela. Madem incelemeler geç yazılıyor ve hiç bi anlam taşımıyor, bolca oyun Rehber-Çözümler hazırlayın. Hem daha yararlı, hem daha fazla ziyaretçi çeker, hem de bundan 2-3 sene sonra bile birilerinin ihtiyacı olabilir. Oyun Çözüm-Rehber deyince bu site akla gelsin hemen başka sitelere uğramadan burayı ziyaret etsin insanlar... Veya artık farklı şeyler, kendinize has şeyler bulun. Yöneticilerin görevi forumlarda kullanıcı azarlamakdan ziyade yaratıcı, araştırmacı, farklı şeyler keşfetmek olsun artık. |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/04/2004 : 16:21:26
|
Tebrik etmene gerek yok, salak değiliz. Ancak bu kadar mantıksız bir öneride bulunacağını düşünmemiştim...
Haberleri daha yukarı çıkartamayız. Bunun için dizaynı değiştirmemiz lazım. Ayrıca haber sitesi olmadığımıza göre mantıklı bir öneri değil. İncelemeleri geç yazan kişilerden, oyunların tam çözümlerini zamanında yazmasını beklemiyorsundur umarım. Yazıların geç yazılmasındaki en büyük nedenlerden biri zaman azlığı. Yazarlarımızın büyük bir çoğunluğu öğrenci, bir kısmı da çalışıyor. Özellikle sınav zamanında olduğumuzu düşünürsek, yaza kadar düzenli olarak güncellenmemiz zor.
Bir yöneticinin görevi forumdaki düzeni sağlamaktır. Bunun dışında bir görevi yoktur. Yani farklı şeyleri keşfetmek yöneticilerin görevi değil. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|