AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Avatar , Sayfa Açılışı ve Yenileme :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

O.T
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 17/04/2004 :  21:23:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu avatarları pek beğenmiyorum o yüzden kendi avatarlarımızı koyma imkanımız olsa güzel olur bence.Ayrıca bir konuya tıkladığımda o konuya yazılan som mesaj yerine ilk mesaj çıkıyor ve bir de ben siteye girdiğimde yeniden giriş yapmıyorum site beni direk tanıyor ve bütün konuların yanında mavi mesaj kutusu oluyor ve o yüzden hep yeniliyorum veya çıkış yapıp tekrar giriyorum.Ben 2.si soruyu KRONDOR'a sormuştum ama birde buraya yazıyım dedim belki benle aynı fikirde olanlar vardır.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/04/2004 :  02:26:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Avatarlar konusunda bir şey söyleyemem. O konu webmasterımızı ilgilendiriyor.

Forumda mesajlara bakarken ilk yazılan mesajın en üstte olması kullandığımız forumun özelliği. Ki mantıklı olan da bu bence.

Diğer sorununun nedenini tam çözemedim. Forum cookieleri kullanıyor. Bu yüzden en son girdiğiniz tarihten sonra yazılan mesajlar aktif konularda çıkıyor. Sende tüm mesajların aktif gibi gözükmesi ya browserdan ya da cookielerden kaynaklanan bir sorundur. Browser ayarlarını bir incelemeni tavsiye ederim. Belki çıkışta cookieleri sil seçeneği seçilidir.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

composer
Üye

Turkey
İleti 119

İletim - 18/04/2004 :  17:17:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konumuzla hiç alakası yok ama, şimdi yeni konu açmıyım dedim, kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor? Denedim ama yapamadım. Ayarlar bölümünden girdim ama sadece e-posta ve diğer bilgilerin değiştirilme olanağı var.

"Topraktan kopuk olan her müzik ölmeye mahkumdur!"

Béla Bartok
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/04/2004 :  17:48:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2214

Keşke mesaj atmadan önce eski konuları inceleseydin...

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 18/04/2004 :  22:23:45  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimde siteyle ilgili bir sorunum var. Artık yazıları küçük gösteriyor. Sizdede böyle oluyor mu
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/04/2004 :  22:33:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Siteden kaynaklanan bir sorun değil bu. Eğer Internet Explorer kullanıyorsan Görünüm'den Metin boyutu olarak Orta'yı seç. Muhtemelen sorun bundandır.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000