Neden sitedeki yazıları fare ile seçip kopyalayamıyoruz. bu konuda bir yasakmı var, yoksa benim makinedemi bişey var eğer bu bir yasaksa açıkçası bunu eleştiriyorum
yani arkadaşlar (yöneticiler) ne diyeyim size bilemiyorum bu uygulama dünyadaki hiçbir oyun sitesinde yok ve olması kadar mantıksız bişeyde yok adam burdaki hileleri ezberlemek yada tek tek yazmak zorundamı yada tam çözümleri hep internete bağlıykenmi okuyacak takıldığı yerleri geçecek inanın hayretler içerisindeyim ama arkadaşlara bişey söylemek isterim bi site gördüm sağ tuş yasak hatta ctrl+c yapmasınlar diye üzerinide çizemiyorsun bu sitede ben şunu yaptım explorerın dosya sekmesinden farklı kaydet dedim ve tür olarak txt yi seçtim bi de baktım o sayfayı tüm yazıları ile kaydetmiş çok şaşırdım :) sizde böyle sitelerle karşılaşırsanız bunu yapın ama bu sitede yok öyle bişey şükürler olsun :)
Print Screen ile ancak resim formatında alabilirsiniz. Bu sizin işinizi görüyorsa direk html olarak kaydedin? Daha sonra istediğiniz zaman "bağlı olmadan" da sayfayı görebilirsiniz...