AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yazı Kopyalama Kilidi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 08/04/2004 :  10:56:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
değerli yöneticilerimize bir sorum olacak;

Neden sitedeki yazıları fare ile seçip kopyalayamıyoruz. bu konuda bir yasakmı var, yoksa benim makinedemi bişey var eğer bu bir yasaksa açıkçası bunu eleştiriyorum

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/04/2004 :  11:30:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2256

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 09/04/2004 :  04:42:49  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de tasvip etmediğim bir yasak bu ama site sahipleri öyle istiyorlarsa malesef yapacak bir şey yok.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 09/04/2004 :  14:30:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani arkadaşlar (yöneticiler) ne diyeyim size bilemiyorum bu uygulama dünyadaki hiçbir oyun sitesinde yok ve olması kadar mantıksız bişeyde yok adam burdaki hileleri ezberlemek yada tek tek yazmak zorundamı yada tam çözümleri hep internete bağlıykenmi okuyacak takıldığı yerleri geçecek inanın hayretler içerisindeyim ama arkadaşlara bişey söylemek isterim bi site gördüm sağ tuş yasak hatta ctrl+c yapmasınlar diye üzerinide çizemiyorsun bu sitede ben şunu yaptım explorerın dosya sekmesinden farklı kaydet dedim ve tür olarak txt yi seçtim bi de baktım o sayfayı tüm yazıları ile kaydetmiş çok şaşırdım :) sizde böyle sitelerle karşılaşırsanız bunu yapın ama bu sitede yok öyle bişey şükürler olsun :)

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/04/2004 :  13:00:13  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında daha kolayı da var: klavyedeki "Print Screen" tuşu fakat sadece sayfanın görünen kısmını kopyalayabiliyorsunuz

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 10/04/2004 :  15:31:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Print Screen ile ancak resim formatında alabilirsiniz. Bu sizin işinizi görüyorsa direk html olarak kaydedin? Daha sonra istediğiniz zaman "bağlı olmadan" da sayfayı görebilirsiniz...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000