AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Çağ Savaslari
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

fundinho
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 09/06/2009 :  23:18:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar cağ savaşı bir web tabanlı online strateji oyunudur herkezi bekliorum lütfen hiç değilse üye olun ..... Saolun....

http://www.cagsavasi.com/

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 10/06/2009 :  00:42:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm çağ savasaşı falan dikkatimi çekti stratejide severim.bir bakıcam paylaşım için saol

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/06/2009 :  01:14:28  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fundinho tarafından yazılan:

lütfen hiç değilse üye olun ..... Saolun....

Önemli olan kayıtlı oyuncu sayısı mı sence? Aktif oyuncuların önemi yok mu

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 10/06/2009 :  01:21:27  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Üye Bulamayınca kapanıyor zaten bu tarz siteler...Piyasada yüzlerce bu tarz site var...Tek baktıkları üye sayısı ve üyelerden para kazanmak...Saçma ve hiyerarşik bir düzenden başka birşey değil bence...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 10/06/2009 :  16:11:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adam iletisi zaten 1 kesin reklam yapmak için üye olmustur.ben üye olmadım siteye

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 10/06/2009 :  19:35:09  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bENDE ÜYE olmadım zamanında çok üye olmuştum bu tarz sitelere ama hepsi FOS çıktı...Artık Türk Serverlarının hiçbirine güvenmiyorum...Siteyi Babam Yapsa Yine Üye olmam...O Derece Yani :D :D

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000