Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Üye Bulamayınca kapanıyor zaten bu tarz siteler...Piyasada yüzlerce bu tarz site var...Tek baktıkları üye sayısı ve üyelerden para kazanmak...Saçma ve hiyerarşik bir düzenden başka birşey değil bence...
adam iletisi zaten 1 kesin reklam yapmak için üye olmustur.ben üye olmadım siteye
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
bENDE ÜYE olmadım zamanında çok üye olmuştum bu tarz sitelere ama hepsi FOS çıktı...Artık Türk Serverlarının hiçbirine güvenmiyorum...Siteyi Babam Yapsa Yine Üye olmam...O Derece Yani :D :D