AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Erepublik-Yaşamak Böyle Birşey :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

can777
Üye

İleti 12

İletim - 28/05/2009 :  18:28:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eRepublik çok güzel bir oyun Oyunda her türlü detaya önem verilmiş.eRepublik‘te üyeler gerçekteki gibi millet vekili, vali, cumhurbaşkanı seçebiliyor ve bunlardan biride olabiliyor.Bunun dışında askerlik,medya kuruluşları ve çeşitli firmalar mevcut bunlara girip çalışabiliyorsunuz.Ülkeler arası iletişimler çok detaylı.Medya kuruluşları sayesinde her türlü bilgi elinize ulaşıyor.Hatta kendi partinizi kurup seçimlere bile katılabiliyorsunuz.Oyundaki firma sektörleri yiyecek, silah, taşımacılık, hastane, hediye.İstediğiniz sektörlerden birinde çalışarak gelir elde edebiliyosunuz eğer yeterince geliriniz varsa şirket kurabilir yada satın alabilirsiniz.Günde 1 defa askerlikiçin kendinizi eğitebilir.Savaş durumunda savaşlara katılabilirsiniz. Türkçe olmaması sizi sıkıntıya sokmasın gayet basit bir İngilizcesi var ve yakında Türkçe de çıkacak Keyifli Oyunlar Denemenizi Tavsiye ederim.Oyundaki kullanıcı adım Canakkaleli Hector 2. Tek yapmanız gereken her gün yiyeceğinizi almak, askeri eğitimi yapmak, çalışmak ama oyunun elbette daha komplike yanları var ve bunları da tadabilirsiniz(savaş, siyasete atılma, gazetecilik vs.)

Oyuna katılmak isterseniz canperincekster@gmail.com'a mesaj atın ben size davetiye göndereyim...

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 28/05/2009 :  20:10:30  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel gibi Görünüyor...Paylaşım için teşekkürler...

Ayrıca oyunun linki:
http://www.erepublik.com

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

Riza Karabasan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 13/06/2009 :  05:00:36  Bilgileri Göster  Riza Karabasan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar şu an oyunda Türkiye saldırı altında ve Türkiye'de oyuncu sıkıntısı çekiliyor. Lütfen oyuna katılıp vatana katkıda bulunalım.

Oyun içi sıkıntı yaşarsanız Riza Karabasan nickine mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000