|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 03/06/2009 : 22:24:56
|
alıntı: RoM3o tarafından yazılan:
Türkçe oyunlarda nedendir bilinmez bana hep isimler komik geliyor. Yabancı dilde olunca yadırgamıyorum ama mesela "Azametli Yılan Kavmi" yada metin2'deki "Beyaz Yeminli Asker" falan Oyunu denedim ama beta sürümü için oldukça iyi. Bir takım hataların olması şuan için kaçınılmaz tabiki. F2P (ücretsiz) MMORPG isteyen arkadaşlara iyi bir alternatif olabilcek diye düşünüyorum^^ Tavsiye ederim^^
Harbiden "azamet" nedir yahu? TDK'yı bir ziyaret edeyim. Bir de, bunun yerine 12sky oynayın, onda daha çok oyuncu vardır (aynı oyun x)).
"White oathed archer" çok hoş, değil mi :P
Edit: Azamet: is. 1. Ululuk, büyüklük. 2. Gurur: #65533;Arkadaşlarımdan ayrılıp onun yanına geçmek azametime dokundu.#65533; -R. N. Güntekin. 3. Görkem, gösteriş, heybet. 4. Debdebe. 5. Çalım, kurum, tekebbür: #65533;Şu her tarafından temizlik ve azamet akan şişman adama bile sorabilirdi.#65533; -S. F. Abasıyanık.
Sanırım bir de "tekebbür"e bakmalıyım x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 10/06/2009 : 20:39:52
|
ya arkadaslar beta nedir 1.97 gb birde hadi dikkatimizi çektide falanda hakketten iyimi yanii beta nee bu arada |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 11/06/2009 : 14:56:01
|
1 gb ohaa neyine 1gb se fazla kişi yüklemez 15 saat sürüyo alah alahh baska sekilde yüklenmiomu 2gb bu arada betaa neee |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 12/06/2009 : 18:02:51
|
Deneme versiyonu. Bir de sadece beta'ya cevap verebildim, diğer kısımlar Türkçeye pek benzemiyordu |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|