AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Nowhere Else and Beyond
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

tufattufat
Üye

İleti 4

İletim - 24/06/2009 :  13:04:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ; şubat ayından beri oynadığım ve oldukça zevk aldığım bir oyunu tavsiye etmek istiyorum.. Oyun tamamen web tabanlı olup herhangi bir download ihtiyacı yoktur. Eğer ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız sizin için oldukça faydalı olacaktır. Oyun grefikleri 2d dir. Oyunda görevler alabilir , kendi adanızı kurabilir , canavarlarla savaşıp level atlayabilir , kendi zırhınızı yapabilir , kendi marketinizi , klanınızı yönetebilir , oldukça nezih insanlarla ingilizce yazışabilir bunun dışında yine pek çok şey yapabilirsiniz. Oyun travian , gladiatus ve benzerleri gibi hareketsiz değildir , oyunda karakterinizi yön tuşlarıyla yada mouse ile harita üzerinde yürütebilirsiniz. Ayrıca oyun tamamen ücretsiz olup tek temel kuralı diğer oyunculara nezih ve kibar davranmaktır. Oyuncular genel olarak avrupa ülkeleri ve amerikadan bağlanmaktalar, fakat filipinlerden , japonyadan , hidistandan vb oyuncularda bulunmaktadır. Eğer ingilizcenizi yetersiz buluyorsanız oyunda yine türk bir player helper (oyunculara yardım etmekle görevli) bir oyuncu bulunmaktadır.

www.nowhere-else.org

[url=http://eu.nowhere-else.org/?REF=94029][/url]
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000