AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half Life 2 Steam Saçmalığı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Cskn
Üye



Turkey
İleti 138

İletim - 21/03/2009 :  13:24:00  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Birkaç gün önce Half Life 2 aldım büyük bir hevesle kurmaya çalışınca tüm hevesim gitti neredeyse.
Eğer sizde alırsanız aynı sorunları yaşayacaksınız o yüzden bir okumadan almayın :)

Öncelikle oyunu oynamak için steam yazılımını kurmanız gerekiyor.Program küçük bir update işlemi yapıyor kurduktan sonra yalnız steam serverlarında bir sorun olduğundan zannedersem %26 larda kesiliyor çok kez denemeniz gerekiyor.

Ayrıca oyun dvd ye yazılı halde satılıyor. Eğer steam başarıyla kurup açmayı denerseniz "yeterli disk alanı yok" ibaresiyle karşılaşıyorsunuz. O yüzden tüm dvd ye bilgisayarınıza kopyalamanız gerekiyor. O şekilde çalışıyor. Şayet bunu yapmakla bitmiyor. Steam i açıp oyun oynamak istiyorsunuz ama yaklaşık 350 mb kadar bir dosya update etmesi gerekiyor. İnternetiniz yavaşsa zaten çile olur başınıza.

Yurtta kaldığımdan daha update işlemini bitiremedim. ama bitse de zannedersem steam i açmadan "single player" modunda bile oynamaya izin vermeyecek diye tahmin ediyorum. Yani online oynamasanız bile internet bağlantısına ihtiyaç duyacak.
Şimdi gelde korsana karşı çık. :S

Necromancer

Duality
Üye



Turkey
İleti 13

İletim - 21/03/2009 :  22:48:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Steam'in çıkmasının nedeni bitmek tükenmek bilmeyen korsan olayıdır.Adamlar yapıyor,millet kırıyor.Steam'i çıkarmaları doğru bir karar.Hatta Steam'de çoğu oyun belli bir sürü kampanyalı satılıyor ki bence harika bir şey.Oyunda veya oyunun DVD'sinde bir bozukluk yok,gayet normal yüklüyorum formatlardan sonra.Updatelere çatmışsın,uptade olmasa online olan Team Fortress'in devamlılığı olmaz,çok sıkıcı niye update edilmiyor dersin.Tek oyunculu oyunlarda hata düzeltiyorlar ki oyun doğru dürüst oynansın.Orange Box alırsan 5 oyun 50 milyon oluyor.Diğer oyunlara baktığımızda gayet makul bir fiyat.Kopya olmasaydı Steam olmazdı,tek kişilik oyunlara da internetsiz girerdin.Burada suç oyunları kıranlarındır.

On the sixth day, God created man in his own image. Now it's up to us to figure it all out. Right, wrong. Good, evil. In each of us is the capacity to decide what drives our actions. So what is it that makes some choose selflessness, the need to devote oneself to something greater, while others know only self-interest? Isolating themselves in a world of their own making? Some seek love, even if unrequited, while others are driven by fear and betrayal. There are those who see their choices as dark proof of God's absence, while others follow a path of noble destiny. But in the end, good, evil, right or wrong, what we choose is never what we really need. For that is the real cosmic joke. The real gift that God has left behind.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000