Oyun çıkalı bir haftayı geçti ama daha burada bir mesaj görmedim. Bu oyunu alıp oynayan yokmu? Oyuna 9'dan aşağı puan veren site görmedim. Güçlü bir sistem gerektirdiği doğrumu? oynayan yada bilen varsa bir parça yorum yapıp bizlere bilgi versin lütfen...
Rappier ben oynadım o oyunu hatta bende var diger konuda arkadaş biraz sallamış galiba 5 cd demiş bi kere oyunu yüklerken sağlam oyun oldugunu anlıyosun cunku 10 dakkayı gecıo (Abartmıyım).Ayrıca oyuna ilk başlarkende 1 dakika falan bekliosun yüklemesini oyun güzel ben demosunuda oynamıştım oyunda ilk bölümde mesela su motorları var önlerinde taramalı tabancalar falan var artistik olmus benim pc amd 2500 512 ram 128 mb geforce 5200 ama oyun kasıyo yani kasıyo derken mesela bole adamı vuracan crossair adamın ustune ınerken yavas ınıo(Benim kazmalıgımdan değil :))Oyun süper eger pc'in kaldırırsa al ama benim pc'nin ne sorunu var anlamadım belkıde ayarlarını yanlıs yaptım???
Valla o kadar kasan oyunları pek tutmuyorum artık. Elimizde süper diyebileceğimiz sistemler var ama adamlar yeni birşeyler kakalamak için abartı oyunlar yapıyorlar. Bu kısır döngü beni sinir etmeye başladı ve bu yüzden yapımcıları protesto ediyorum )))))
arkadaş 128 geforce 440 ve 512 ramla bile takıldığını söyledi ama oyun çok sağlammış, bu ayki levelda oynanabilir demosu var yükleyip deneyeceğim, ama benim 216 ramla işim zor gibi görünüyor, boykot konusunda rappierle aynı fikirdeyim...
Thakki oyunun demosu bende takır takır calıstı hatta cok begendim gittim aldım oyunu 128 mb geforce fx5200 ve 512 ram var ama yine bi sorun var eger bana benzer ozellıklerı olup iyi oynayabilen varsa demekki ben ayarlarda bi hata yaptım ama en dusuk cozunurlukte bile oyunda bi sorun var napıcam anlamadım?