AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Far Cry & Crysis
 Far Cry
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 3

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/04/2004 :  11:53:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun çıkalı bir haftayı geçti ama daha burada bir mesaj görmedim. Bu oyunu alıp oynayan yokmu? Oyuna 9'dan aşağı puan veren site görmedim. Güçlü bir sistem gerektirdiği doğrumu? oynayan yada bilen varsa bir parça yorum yapıp bizlere bilgi versin lütfen...

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/04/2004 :  12:51:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu oyna(ya)madım ama güçlü bir sistem gerektirdiği doğru. Sistem gereksinimlerini http://www.farcry-thegame.com/uk/system.php adresinden öğrenebilirsin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

O.T
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 05/04/2004 :  21:26:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier ben oynadım o oyunu hatta bende var diger konuda arkadaş biraz sallamış galiba 5 cd demiş bi kere oyunu yüklerken sağlam oyun oldugunu anlıyosun cunku 10 dakkayı gecıo (Abartmıyım).Ayrıca oyuna ilk başlarkende 1 dakika falan bekliosun yüklemesini oyun güzel ben demosunuda oynamıştım oyunda ilk bölümde mesela su motorları var önlerinde taramalı tabancalar falan var artistik olmus benim pc amd 2500 512 ram 128 mb geforce 5200 ama oyun kasıyo yani kasıyo derken mesela bole adamı vuracan crossair adamın ustune ınerken yavas ınıo(Benim kazmalıgımdan değil :))Oyun süper eger pc'in kaldırırsa al ama benim pc'nin ne sorunu var anlamadım belkıde ayarlarını yanlıs yaptım???
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/04/2004 :  22:09:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla o kadar kasan oyunları pek tutmuyorum artık. Elimizde süper diyebileceğimiz sistemler var ama adamlar yeni birşeyler kakalamak için abartı oyunlar yapıyorlar. Bu kısır döngü beni sinir etmeye başladı ve bu yüzden yapımcıları protesto ediyorum )))))
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 06/04/2004 :  08:00:41  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş 128 geforce 440 ve 512 ramla bile takıldığını söyledi ama oyun çok sağlammış, bu ayki levelda oynanabilir demosu var yükleyip deneyeceğim, ama benim 216 ramla işim zor gibi görünüyor, boykot konusunda rappierle aynı fikirdeyim...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

O.T
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 06/04/2004 :  19:20:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Thakki oyunun demosu bende takır takır calıstı hatta cok begendim gittim aldım oyunu 128 mb geforce fx5200 ve 512 ram var ama yine bi sorun var eger bana benzer ozellıklerı olup iyi oynayabilen varsa demekki ben ayarlarda bi hata yaptım ama en dusuk cozunurlukte bile oyunda bi sorun var napıcam anlamadım?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000