AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Far Cry & Crysis
 Far Cry
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 3

murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470

İletim - 06/04/2004 :  23:10:32  Bilgileri Göster  murcey için bir ICQ İletisi Gönder  murcey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
O.T tarafından yazılan:

Thakki oyunun demosu bende takır takır calıstı hatta cok begendim gittim aldım oyunu 128 mb geforce fx5200 ve 512 ram var ama yine bi sorun var eger bana benzer ozellıklerı olup iyi oynayabilen varsa demekki ben ayarlarda bi hata yaptım ama en dusuk cozunurlukte bile oyunda bi sorun var napıcam anlamadım?

Eğer ekran kartın 64 bit ise sorun oradan kaynaklanıyor olabilir. Oyunu hangi detaylarda oyunuyorsun bilmiyorum ama detayları biraz düşürmende fayda var. Söylentilere göre 800*600 çözünürlük ile 1024*768 çözünürlük arasında gözle görülür çok fark yokmuş. Eğer 1024*768 ise 800*600'e düşürüp deneyebilirsin.

"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"

Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer.
Sayfanın En Üstüne Git

O.T
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 07/04/2004 :  16:04:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
64 bit mi değil mi bilmiyorum onu pc'nin içinde bi yerden bakabiliyormuyuz ve ben en 800x600 den de düşükte oynadım ama yinede bi sorun vardı.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 08/04/2004 :  21:53:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bit ile kastettiğiniz ekran kartının ram'i ise bilgisayarın açılışı sırasında dos modunda iken sol üst köşede 64 mb yada 128 mb yazısından anlayabilirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 09/04/2004 :  16:50:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu dün aldım bence koç gibi.. ama acayip kasıyo. bende 128 Fx 5200, 512 Ddr(400) we P4 2.8Ht var ama mediumdan yukarı çıkaramıyorum. ikinci bölümde geminin içine bakınca acayip kasıyo. bikaç şeyi low'a çektim ama hala çok baba grafik verio. bide oyun cartoon renderin' özelliğini desteklio(ama XIII kadar süper diil).. araç kullanımı fazla coşabilio(bazen çok hızlanıyo kalkışta toparlayamıyosun,yada çok kasıyo kalkmıo filan..), ama yinede çok hoş olmuş. herkese tavsiye ederim ama bölüm yüklemeleri postal 2'ninkinden bile uzun! Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 10/04/2004 :  22:32:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten bu türü sevenler için oynanması gerek bir oyun devasa bir harita ve amaca ulaşmak tamamen sizin taktiğinize bağlı sağdan soldan dereden tepeden:)Hele bir yerlere gelince dar mekanda eliniz ayağınız dolaşacak:)
Sistemi düzeltenlerin ilk oynayacağı oyunlardan biri olmalı.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000