Arkadaşlar ilk aşka inanırmısınız.Ben inanırım.Geçn gün okulda nöbetciyim 8.sınıftan kız bir geçti önümden.O geçiş.Bir an şoktayım sonra kızın merhaba demesiyle ayıldım."Derse gireli ne kadar oldu" diye sordu bana."20dk falan" dedim.Sonra kız nöbetçi masısının yanındaki sandalyeye oturup beklemeye başladı.Benim yanıma yanı.Siz ne yapardınız bilmiyorum.Kızı bugünde gördüm.=) aşık olmak aklbinin delicesine çarpmasi sevdiğini görünce dikkatinin bozulması düşündüklerinin kaybolması.Aşk işte bu
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Pardon ilk görüşte aşk kastettim özür dilerim arkadaşlar
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
arkadaşlar bende aşkımı burda anlatiyim daha 1 yıl önce okula başlamıştık o girdiya sınıfa bayılcak gibi oldum ve aşk böle başladı ona bakınca çok utanıyordum ve o gün beni sıkıştırdı bana kızdı tokat yiyodum az kalsın sonra ertesi gün kız çaktırmadan bana bakıp duruyordu ve şimdi bana hiç kızgın değil bana kibar ve sakin davranıyor bende ona hala aşığım çok güzel bir duygu x)