Bu yaşta ne kadar da çok şey biliyorsunuz?Yok aşk sadece bir kez olurmuş falan.Bence biraz hayat tecrubesi edinin bişeyleri yaşayıp öğrenin öyle fikir sahibi olun.15 yaşındayım daha aşk nedir bilmiyorum tam olarak.Şimdi diyeceksiniz 3-4 yaşın ne farkı var diye ama 30 ile 40 yaş arasındaki 10 yaştan bu 3 yaş daha fazla fark ediyor.Siz nasıl biliyorsunuz 11-12 yaşında aşk için kaç hak var aşk bir kez olur gerisi sevgidir falan.O yaşta aşk olması falan imkansız bence çünkü daha insan ne istediğini bilmiyor ki.Ne düşündüğünü hayat felsefesini, hayata bakış, zevkler bile oturmamış.Olsa olsa çocukça bir heves olur.
Tamam canım ben de bu yaşta aşık olunur demiyorum ki evet haklısın olsa olsa çocukça bir heves olur. O bir hakkın var falan sadece benim kendi görüşüm. Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu.
1 yıl kıvrınman aşktan değil daha iyi bir kız bulamaman. Yalnız kalmanın verdiği acı o. Kızla hiçbir alakası yok. Daha iyisini bulsan saniye düşünmezsin o kızı. Bu kadar kasmayın kendinizi daha bu yaşlardan. İlerde mecnun olur bi köşede ölür kalırsınız bu kafayla söyliyim şimdiden :) Biraz daha rahat bakın hayata.