AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 3 geliyor...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 20/01/2009 :  22:05:26  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diğer serilerini severek oynadığımız Sims bizi tekrar büyük bir heyecana boğuyor. The Sims 3 geliyor ey ahaliii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oyun çok güzel daha fazla karakter özellikleri ve eşya seçme şansı var. Ayrıca yükleme yapmadan sokakta gezebiliyor, komşuya veya alışverişe gidebiliyoruz. Aslında çok fazla bir devrim yaratmamış bu oyun. Oyunun adı The Sims 3 değilde, "The Sims 2: Street Pack" olsaymış daha güzel olurmuş.

http://www.simstr.com/sims3_ekran.htm

Burda var ekran görüntüleri ve videolar.

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

n/a
deleted

İleti 149

İletim - 22/01/2009 :  18:05:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı Konuyu 2 Kere Açmayın Kilit Lütfen.

Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...

Sabitlenmelerini İstiyorum... :)

Counter-Strike Fps ayarLaRı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Sayfanın En Üstüne Git

Selofb
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 21/02/2009 :  18:09:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl 2 nin aynisi bu oyunda birçok kariyer seçeneğide bulunuyor doğumlar hastanede gerçekleşiyor üstelik kariyerinizde yükselmek için patrona yağ bile çekebiliyorsun şarkıcılık kariyeri yapıp ünlü olabiliyorsun 100 e yakın karakterist özellik bulunuyor şımarığından pizza delisine kadar üstelik grafiksel özelliğe baktıığmğzda aradaki farkın dağlar kadar olduğu besbelli oluyor...bence biraz daha araştırıp yorum yapmalısınız.
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 25/02/2009 :  16:53:59  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet aslında bir çok özellik var ama grafik konusunda seninle aynı fikirde değilim.

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000