AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims Life Stories
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 19/05/2007 :  14:02:03  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi bide sims life stories çıktı.Onun peşinden koşturuyoruz.
Ben sims life storiesi almış bulunmaktayım ama insanların senaryosunu nasıl yazıcamı bulamadım yardım ederseniz çokkk sevinirim...

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 19/05/2007 :  17:19:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pazartesi ben de alıcam, oynar, çözer anlatırım. Bu arada oyunla ilgili bir bilgi vereyim, The Sims 2 Life Stories oyununu Maxis firması kendi yaptı. EA GAMES'le ortak değil yani. Merakla bekliyoruz bakalım...

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 19/05/2007 :  18:33:57  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende almayı dusunuyorum'da bu oyun normal sims2 gibi de oynanıyormu yoksa senaryosuna goremi

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 21/05/2007 :  23:30:20  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynanıyor tabi free play bölümünde oynanıyor.Ben de yeni anladım.Bide riley var.Ordada senaryoya göre oynayabiliyorsun.Riley bölümü 12 bölümden oluşuyor.Onu bitirince vicent bölümü yani kilitli olan bölüm açılıyor o bölümüde bitiriyorsun.Çözdüm yani:)...
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 23/05/2007 :  17:06:31  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol umarım cd cilerde bulabilirim

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

sims_crazy
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 23/05/2007 :  17:12:39  Bilgileri Göster  sims_crazy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bi ara almıştımm aldığmaa pişman odlumm arkadaşıma sattımm valllaaa klavyeyle oynanaıoo bir yer var kilit işareti olmayan orayaa giriosunn ordan the sims 2 gibi gerisiii

sen olursan bensiz bende olurum sensiz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000