|
Yazar |
Konu  |
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 10/01/2009 : 16:39:58
|
o 3 oblivionla yapılan itemi biliorum bugün kasıodumda hep bitti oyun :D çok saol . weplada nick ne?
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 10/01/2009 : 16:44:46
|
Medusaya onu kasacağına bir hex, sonra skadi, sonra bloodstone, linken vs. daha iyi gider. Neredeyse cooldownsuz skillerini geçtim, mana shield için zaten hex kasılır. Purge+hex+purge ile de uzun süre damage yemezsiniz.(Bkz: Eli havada yarım saat attack beklemek) Ayrıca mana shield açık dolaşılacağı için ultili sven dahil bir çok şey tınlamaz ;) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 10/01/2009 : 16:49:05
|
aslında bütün heroları sorasım varda aklıma geldikçe :D enchanteres mi ne böle bişi :D goblin techiries di galiba viper elemantal boneydi galiba isimleri hatırlayamadığım için özür dilerim bunlarıda biliosanız . yardımlarınız için çok teşekkürler
|
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 10/01/2009 : 17:00:56
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Medusaya onu kasacağına bir hex, sonra skadi, sonra bloodstone, linken vs. daha iyi gider. Neredeyse cooldownsuz skillerini geçtim, mana shield için zaten hex kasılır. Purge+hex+purge ile de uzun süre damage yemezsiniz.(Bkz: Eli havada yarım saat attack beklemek) Ayrıca mana shield açık dolaşılacağı için ultili sven dahil bir çok şey tınlamaz ;)
Güzel seçenek tabi yalnız ben damage ağırlıklı oynamayı seviyorum :) |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 10/01/2009 : 20:05:24
|
Enchantress. Aslında hiçbir şey yapma yeter xD Enchant skilli ile karşının menzilli krebini kendinden yapıp para kas. İmpetus zaten 3-5 atışta adam öldürüyor. Tam fantazi item build yapmalık bir hero >>
@Bora Poyraz
Eubattle'netten oynuyorsan nickini yazabilir misin? Benimki Lady[A]rwen, belki rastlaşmışızdır |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|