AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 DOTA'da Agi Int Str Hero Itemleri Eşyaları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Dogukangg
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 08/01/2009 :  16:21:36  Bilgileri Göster  Dogukangg'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bak kardeş bende barthrum un itemelri veriyim.Yani benim genelde yaptığım itemelri:baştan 2 bracer ezlmemek için sora sange yasha son olarak 2 tane basher ve en son olarak GG:)

Dota ak4rrr...
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 08/01/2009 :  19:05:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PleaseWait tarafından yazılan:

sizinde ayrıca eklemek istediğiniz herolar varsa unutmayın diğer arkadaşlarada yardımcı oluruz bide weplada oynuyanınız varsa acc sorunum var fazladan acc si olan verebilirmi acaba ??

multi acc kullanmak yasaktır wepla'da, siteden istemesen iyi olur :)

alıntı:
PleaseWait tarafından yazılan:

hazır aklıma gelmişken medusa axe bide yurneroyu biliosanız

Medusa agility herosu olduğundan başlangıçta küçük agility itemlerinden kasabilirsin. Daha sonra Maelstorm ardından Mjlonir güzel gider. Onun üstüne karşı takımın herolarına göre ya Butterfly ya da Linken Sphere kasabilirsin. Vaktin olursa ikisini de kasarsın. Oyun çok uzarsa atak itemlerini kasarsın artık.

Axe için başta 2 tane stout shield al gerisiyle ağaç al(Tango). Daha sonra paran 875 oldukça 2 tane ring of health alacaksın ve sonunda da 2 tane vanguard çıkacaksın. Ondan sonra HOT ile dolduracaksın.(Heart Of Tarasque). Oyun başlangıcında ilk vereceğin skill dönme skilli olsun.

Yurnero için ilk item Ring of Basilus kasarsan iyi olur mana yönünden sıkıntı çekmezsin. İlk skilli dönmeye ver daha sonra dönme ve critik şeklinde ver. Daha sonra Vladimir'i bitir. Ondan sonra Butterfly ve Damage olsun diye Bruza kasabilirsin.

Öncelikle söylemek istediğim başlangıç itemi tavsiye gerek yok aslında. Her heroya eğer düşünceniz spell kullanmaksa int itemiyle, sağlam hp ve regeneration istiyorsanız bracerla veya atack speed e ihtiyacınız varsa agility itemiyle başlayabilirsiniz. Zamanla farkedeceksiniz ki zaten kendiniz yeni başlangıç şekilleri geliştirmeye başlayacaksınız. Yani bu agility herosu buna bracer kasılmaz demeyin.

İkinci söylemek istediğimde sürekli -ap oyunlara girmeyin. -ar oyunlar hep tercihiniz olsun. Ne kadar farklı heroyla oynarsanız o kadar ustalaşırsınız. Tamam herkesin çok iyi oynadığı ve oynamayı çok sevdiği hero vardır illa ki ama her heroyla oynamanız şart.
Sayfanın En Üstüne Git

PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31

İletim - 09/01/2009 :  10:58:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok teşekkürler arkadaşlar. bide weplada dediğim multi acc değilde hani fazlan açmışsınızdır kullanmazsınız falan :D uyardığın için teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31

İletim - 10/01/2009 :  13:11:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaşlar şu rikivarya stealth assasin galiba ona karşı item söyliyebilirmisiniz yani korunmak amaçlı beceremiorum ben :D
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 10/01/2009 :  16:31:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önemli değil :) Wepla tekrardan acc alımlarını başlatacaktı bilmiyorum yıllardır açacağız falan diyorlar forumu ama :)

r2 için önerebileceğim savunma level 6 olana kadar elinizden geldiğince az kastırmaktır. Kesinlikle boş bırakmaya gelmeyen bir hero. Anti itemine gelince 3 oblivion staffla yapılan bir item vardı ismini tam hatırlamıyorum kusura bakma, o çok işe yarıyo. intelligence itemi olabilir fakat active'de silence atıyo olması çok iyi oluyor. Onun dışında Assault iyi gidebilir armor yönünden. Dürüst olmak gerekirse range herom varsa 3bm kasar oyunun cıvkını çıkartır melee herolarına illallah dedirttirirdim ama siz yapmayın :) Assault+2bm yanına da kendi herona kasılabilecek güzel itemler iyi gider.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000