normal grafikdeki oyunları geliştirerek nex gen kalitesinde hazırlıyoruz.daha gerçekci daha gelişmiş sistem grafikler kullanarak kullanarak.kendimiz bir motor hazırladık yaptık yaklaşık yapımı 2 sene sürdü ve oyunlara bu motoru entegre edince mükemmel sonuçlar çıkıyor.Aslında Türk oyun sektöründe çok iyi arkadaşlarımız var fakat bu işi yapmak çok zor türkiyede emeğe saygı yok ne demek istediğimi anlata biliyorum sanırım. onun için 2009 da sütüdyorumuzu yabancı ülkede açmayı düşünüyoruz.birde şu var bildiğin gibi çoğu firma büyük oyun firmaların sömürüsü altına giriyor ve yok oluyorlar nedeni ise maddi bakımdan destek almaları.biz öyle olmuyacağız maddi bakımdan ve teknoloji bakımından iyi seviyedeyiz.biz o sömürge altına girmeyip adımız hep TÜRK oyun firması olarak kalacak.tabi bunda Türk oyun severlerin desteği çok önemli bizm için.yaptığımız çalışmalarda yorumlarınızı bekliyoruz.bu bizi mutlu ediyor :)
Sizin gibi genç beyinler bizi ileri götürecek. Neyse dediğini anladım.Grafik motoru gibi.Gerçekten iyi gözüküyor. Dediğin gibi Türkiyede emeğe saygı yok.Parlak fikirlere destek yok.Maddi desteği geçtim manevi destek bile yok.O kadar beyin göçü bundan bildiğin gibi.Ama karamsar düşünmeyelim yine dediğin gibi oyunseverler desteğini kesmez.Sizde bir Türk firması olarak adınızı yazdırabilecek güçteyseniz-ki öyledir- bunu başarabilirsiniz.İnanırsanız başarabilirsiniz.Yaptığınız şeyleri burada paylaşmanız beni mutlu ediyor,ben yorumlarımı eklerim sıklıkta. Başarılar!
teşekkür ederiz. ileriki günlerde bilinen diğer oyunlarada IQTR motorumuzu entegre ederek vereceğiz.2 yıldır geliştirdiğimiz motor şuan crysis unreal 3 gibi motorlarla bire bir başa çıkabilecek güçte.tek eksiğimiz tanınmaması. şuan prens oyununa entegre ettik ve güzel sonuç aldık oyunun tam oynanışını vereceğiz.yorumlarınız çok önemli bizim için heleki şu var mesela grafiklerdeki eksikleri veya görünen şeyleri belirtirseniz düzenleme ile geliştirme imkanımız var :)