arkadaşlar ben oyunumu game maker da yapıyorum ve bi menü oluşturmak istiyorum mesela oyuna başla oyundna çık gibi onlara basınca ordaki yazanlar uygulancak bunu nasıl yapabilirim
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
Bir Grafik Programıyla butonları hazırlamalısın önce. Daha sonra yeni bir room yaratıp adını menü koyabilirsin. İçerisine tasarladigin butonları object olarak yerleştir. Ve objelere de Left Button Click event i ekle. Go To Room actionuyla hallet işini. Yada exit game actionuyla.
Evolve Haklı ama click event yerine Left Presed olcaktı orda yanlışı var..Komutları Mouse dan Left Presed ı koy ve hangi odaya gideceğine karar ver..Eğer menü butonlarını nerden yaparım diyosan sadece onun için değil başka amaçlar içinde kullanabilirsin www.cooltext.com işine yarar İyi çalışmalar..
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
arkadaşlar bide ben mesela esc ye basınca oyun durcak ve o menünün küçükğü açılcka onu nasıl yapabilirim.(baya şey istedim galiba)bu olmazsa oyunu nasıl durdurabilirim(mesela enter a basınca oyundurcak spaceye basılınca yine devam etcek)bunun gibi bana yardım ediin.
Arkadaşlar bunuda yaptım extra da mouse var ordan no sprite dedim sonra alttakini show yaptım ve artık oyunumda bi menü oldu ve gözüken bir mouse var :D o cooltext olayını bswer ben kendim yaptım zaten butonları.