AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 herkes en sevdiği herosunu yazsın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 12/06/2009 :  20:03:43  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Onların genel adı Blood Mage. Senin bahsettiğin karakter ise Blood Elf'lerin devrik prensi Kael'Thas. Severim keratayı, BC'de Wow'da zorlardı zamanında :P

tamam paladin biliyorsun anladık :P
hehe şaka bir yana güzel bir hero.Ben genelde meteor+alaciry miydi neydi ondan yapıyorum. Yada ghost walk+alaciry de güzel olarabilir.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/06/2009 :  16:11:35  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dota'da pek sevmem ama keratayı x) Nedeni ise lv 17 olasıya kadar invoke cooldown'ının uzunluğu. Normal hali de pek işe yarayan bir hero değil. Bir meteor öğrenmiş millet basıp duruyor sanki işe yarayan bir skill >> Benim skillerim genelde adını unuttuğum bir skill (adama doğru atılan yatay bir eğri; çarpınca durduruyor ve silence veriyor)ve tornado oluyor. Elim ise her zaman ghost walk ve sun strike için hotkeylerin üzerinde kalıyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 13/06/2009 :  20:14:42  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi herkesin farklı tarzı var invoker üzerinde. Ama meteor kullanmak kolay bir iş değil bilmek lazım. Eğer çuk oturtursan çok işe yarıyor.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000