AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 herkes en sevdiği herosunu yazsın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Dogukangg
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 08/01/2009 :  16:17:03  Bilgileri Göster  Dogukangg'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi barathrum süper=)

Dota ak4rrr...
Sayfanın En Üstüne Git

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 07/06/2009 :  17:19:28  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
goblin ve razor
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 11/06/2009 :  12:24:17  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler bunlar Dota karakterleri değil mi? Benim bildiğim Warcraft'ta yok bunlar. O halde farklı bir bakış açısıyla Ilidan demek istiyorum. Bir de sarışın uzun saçlı bir eleman vardı anka kuşu çıkartıp ortalığı darma dağan ederdi. Kırmızı giyer, Dream Theater'ın kayıp grup üyesine benzerdi. O da çok hoş bir adamdı da çevresi kötüydü işte. Hatırlayamadım adını. Ateşle felan oynuyor böyle hani.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 12/06/2009 :  02:57:25  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İnvoker den mi bahsediyorsun acaba?

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/06/2009 :  18:01:33  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onların genel adı Blood Mage. Senin bahsettiğin karakter ise Blood Elf'lerin devrik prensi Kael'Thas. Severim keratayı, BC'de Wow'da zorlardı zamanında :P

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000