|
Yazar |
Konu  |
İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81 |
İletim - 09/12/2008 : 23:01:21
|
G.O.R.A gezegenine tutsak olarak gidip, prensen Ceku ile dünyaya dönüp evlenen ve çocuk bekleyen Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG'da Arif'in yeni maceralarını izleyeceğiz.
Yapım : 2008, Türkiye Tür :Fantastik / Komedi / Macera Yönetmen :Ali Taner Baltacı, Cem Yılmaz Senaryo :Cem Yılmaz Oyuncular :Cem Yılmaz, Özge Özberk, Zafer Algöz, Nil Karaibrahimgil, Özkan Uğur, Ozan Güven, Hasan Kaçan, Ethel Mulinas Araf, Charles Carroll, Rıdvan Dilmen, Metin Keçeci, Raimundo Querido Yapımcı :Cem Yılmaz, Murat Akdilek Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan Dağıtım :UIP Filmcilik Süre :1 saat, 40 dk. Gösterim Tarihi :5 Aralık 2008 |
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin. |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 11/12/2008 : 23:15:16
|
Müthiş bir film...G.O.R.A dan daha iyiydi bence. |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 12/12/2008 : 02:42:05
|
Bu gün gidiyorum Sabah 11.00 seansına sanırım..
*Şu an saat 02.41 * |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 12/12/2008 : 08:34:36
|
G.O.R.A 'dan iyi değildi bana göre.Hem film ''rrrrrr!'' adlı Fransız yapımın kopyası gibi. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 12/12/2008 : 09:45:30
|
Bence kopyası demek çok acımasızca olur. Ama iki filmde eski çağlarda geçtiği için bazı benzerlik var tabi ki. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81 |
|
Konu  |
|
|
|
|