bence A.R.O.G ile G.O.R.A yı kıyaslamak yanlış türleri çok farklı ama karşılaştırıyorsak da rombo çok doğru söylemiş. SPOİLER Taksiiii! Bunu birazdan getiririm abi. :D
-Ceku ile goraya gidip tahta oturucam. -Tahta mı? -Tahta tabi zoruna mı gitti. :D
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Bence Cem Yılmaz yine oldukça iyi bir iş çıkartmış.Şahsen filmi yapan kişi Cem Yılmaz ise o filme kopya demeye dilim varmaz!Adamın kafa şahane çalışıyor.Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.İlk filmde argo kelimelere fazlasıyla yer verilmesi bu fildede öyle bir beklenti oluşturdu.Fakat film içerisindeki 'küfür yok' mesajıda oldukça zekiceydi.Sonuç olarak oldukça güzel bir film herkesin gitmesini tavsiye ederim.
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Cem Yılmaz'a bence çok haksızlık yapılıyo, gora çıktı atilla taş senaryosunu ben yazmıştım dedi, hokkabaz çıktı savaş ay fırladı biyerden, şimdi de rrr diyolar ama rrr'ı izledim en ufak alakası yok bu filmle
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.