Ghost Whisperer konusunda yapıldığı gibi aynı şeyi yapanlar var.Ya böyle şeyler hoş olmuyo.Ne anlamda söylediğini bilmiyorum, ama yine de ilk okunduğunda hoş olmayan şeyler bunlar.Lütfen! hande ataizi için izliyodum ifadesi kötüye kaçıyo yapmayalım bunu lütfen!
1. ben hande ataizi'nin vücudundaki herangi bir bölüm için demedim ki, hande ataizi bizim aile dostumuz akşam yemeklerinde bize geldiği oluyodu eskiden yani akrabamız denebildi o sıralar(ama 3 senedir göremiyorum) yani düşün senin amcaoğlu bi dizide oynasa ama dizi berbat bi dizi olsa diziyi amcaoğlu için izlersin dimi? bende hande ataizi için izliyodum. bu kadar basit... 2. kanka lafı o diziden önce tatlı kaçıklarda duymuştum ben kuzen jakabo hesabı...
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.