|
Yazar |
Konu  |
|
Tekel
Üyeliği Klitli

İleti 0 |
İletim - 25/01/2009 : 01:20:18
|
evet avatar the last airbender'ı izleyen var mı? bence bir çocuk filminden öte büyüklere yönelik bir çizgifilm siyasi şeyler var mesela azula'nın ba sing sei'de toprak bükücülere yaptığı darbe, ergenekona bir gönderme ayrıca hava bükücülerin öldürülmeside ermeni soykırımına bir gönderme bence izlemeyelim protesto edelim ama ateş ulusu israil su bükücüler filistin dersek de izlememiz lzım napcaz ya off karar size kalmış |
|
BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107 |
İletim - 25/01/2009 : 19:37:04
|
Nasıl böyle bir yorum çıkardın anlamadım? |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/01/2009 : 11:55:29
|
bence sen kafanı bu konulara yorma paranoyak olup çıkarsın :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 29/01/2009 : 19:40:42
|
O kadar derin bir siyasi yanı olduğunu düşünmüyorum; ama bir çocuk çizgi filminden öte, felsefik konuları da barındırdığını söyleyebilirim. Avatar'a çocuk çizgi filmi diyen Matrix'e de aksiyon filmi der vs. Kısaca izlediğini yorumlayamayanların öyle diyeceğini söyler ve onlar üzerinde de kafa yormamanı tavsiye ederim x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|