arkadaslar battle .net e girmeyi dneiim dedim lord of destructiondan onu deneyene kadar versiyonum 1.07 idi girmeyi deneyince 1.12 oldu patchi yükledi..simdi bununla beraber sizlere 3 4 tane sorum olacak..
1- 1.07 ile 1.12 arasındaki farklar ney? 2- 1.12 den daha sonra gelmis daha iyi bir patch varmı? 3- rune düssün diye lord of destruction u aldım yükledim fakat act1 contess den act2 horadric görevine kadar sadece act 2 den toplam olarak 2 tane el rune düsürebildim bunun sebebi versiyonmuydu? simdiki versiyonla daha mı cok düser? yoksa sadece sanssiz miyim? contess dende düsmedi :S lod la beraber charmlar geldi fakat rune lerde tık yok ??
1.O sürümler arasında bildiğim kadarıyla senin fark edebileceğin değişiklikler yok. Yalnızca maphack tarzı uygulamaların çalışmasını önlemek ve kullananları saptamak için yaptılar. 2.Şu an son patch 1.12
3.Rune düşürmek zaten o kadar kolay bir iş değil.Contess ten rune düşmesini istiyorsan hell de kesmen lazım.Orada da her kestiğinde iyi birşey düşmesini bekleme zaten.Şansın varsa bin kere kessen 3-5 tane ist falan düşer ancak.
HR düşürmek istiyorsan hell de travincal daki "council member" ları kes. ama normalde yada nightmare da rune kasma pek birşey çıkmaz.