AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 summon necro da merdivende sıkışma durumu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 02/11/2008 :  16:59:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar yeni char actim summon necro iste su summoner diye bi eleman varya hani su archtit midir nedir bi yerde hatta bu elemani kesince bi portal aciliodu su tal rasha nın mezarlarının oldugu yere..her neyse adini unuttum oranin..bildiginiz gibi orasi baya merdivenlerle dolu bi mekan olmakla beraber cokda dardır..benimde masallah 10-15 tane iste toplam summon var..ama bu summonlar dar yollarda hep onumde durdugundan ilerlemem cok zor oluo geneldede öldürürmem gerekiyor..bu problemle özellikle act2 deki ünlü horadric görevinde karsılasiorum..öldürmekten baska bir cözümü varmıdır??

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 02/11/2008 :  18:35:17  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sıkıştıysan tuğalete git :D puhuhehehihii
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 02/11/2008 :  20:07:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Town portal'la gidip geri gelebilirsin.

van nistelrooy, sabır sınırlarını zorladın ve patladı. Kilitlendin.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 04/11/2008 :  22:41:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dar yolda town portalda ise yaramioki geri donduumde ayni sey oluo..nese saglık olsun :S
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 05/11/2008 :  20:56:25  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yok bi yolu necroyu bırakmamın sebebi buydu benim :) adam arttıkça haritada karın ağrısıda artıyor.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/11/2008 :  21:07:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sürekli dene, elbet bir seferinde tüm iskeletler arkana dizilir. Bir de hiç sevmiyorum skeletal necroları. Haritada karın ağrısı yaratmasının üstüne hell'de yaratıklar bir koyunca iskelete yarısı boşa gidiyor. Blood golem+ iron maiden yapıyorum hep. Yaratık goleme tek geçmediği sürece ne o ölüyor ne de ben ölüyorum. Giden hp'nin 10 katını vurduğu için geri aldığı hp giden hp'den fazla oluyor. (Tabii bu sadece fiziksel yakın saldıranlar için, diğerlerinde fire goleme güvenmeniz gerekli)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000