|
Yazar |
Konu  |
darkmessage
Üye

İleti 55 |
İletim - 02/11/2008 : 16:59:28
|
arkadaslar yeni char actim summon necro iste su summoner diye bi eleman varya hani su archtit midir nedir bi yerde hatta bu elemani kesince bi portal aciliodu su tal rasha nın mezarlarının oldugu yere..her neyse adini unuttum oranin..bildiginiz gibi orasi baya merdivenlerle dolu bi mekan olmakla beraber cokda dardır..benimde masallah 10-15 tane iste toplam summon var..ama bu summonlar dar yollarda hep onumde durdugundan ilerlemem cok zor oluo geneldede öldürürmem gerekiyor..bu problemle özellikle act2 deki ünlü horadric görevinde karsılasiorum..öldürmekten baska bir cözümü varmıdır?? |
|
van nistelrooy
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 02/11/2008 : 18:35:17
|
sıkıştıysan tuğalete git :D puhuhehehihii |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/11/2008 : 20:07:27
|
Town portal'la gidip geri gelebilirsin.
van nistelrooy, sabır sınırlarını zorladın ve patladı. Kilitlendin. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
darkmessage
Üye

İleti 55 |
İletim - 04/11/2008 : 22:41:01
|
dar yolda town portalda ise yaramioki geri donduumde ayni sey oluo..nese saglık olsun :S |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 05/11/2008 : 20:56:25
|
yok bi yolu necroyu bırakmamın sebebi buydu benim :) adam arttıkça haritada karın ağrısıda artıyor. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 05/11/2008 : 21:07:10
|
Sürekli dene, elbet bir seferinde tüm iskeletler arkana dizilir. Bir de hiç sevmiyorum skeletal necroları. Haritada karın ağrısı yaratmasının üstüne hell'de yaratıklar bir koyunca iskelete yarısı boşa gidiyor. Blood golem+ iron maiden yapıyorum hep. Yaratık goleme tek geçmediği sürece ne o ölüyor ne de ben ölüyorum. Giden hp'nin 10 katını vurduğu için geri aldığı hp giden hp'den fazla oluyor. (Tabii bu sadece fiziksel yakın saldıranlar için, diğerlerinde fire goleme güvenmeniz gerekli) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|