|
Yazar |
Konu  |
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 21/03/2004 : 00:39:33
|
Swat helikopterle mücadele etmem gereken bir yerdeyim, yer çok küçük, adamlar inip ateş ediyorlar, bu helikopteri düşürmem lazım herhalde, ne yapmam gerekiyor? |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 21/03/2004 : 10:10:06
|
Sanırım orda çok güçlü bir silah birkaç atış indirebilmem lazım. Silahlarının içinde o bölümde elde ettiğin mermisi çok kalın olan bir silah olmalı onu dene. Diğer silahlarda ne kadar uğraşırsan uğraş hem adamalarla, hemde helikopterle baş etmen çok zor. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 22/03/2004 : 12:55:10
|
Teşekkürler şimdi başka bir sorunum var, görevde kontrol kulesinin tepesindeyim herhalde uçağı vurmam gerekiyor ama uçak havalanıyor ve ölüyorum, nasıl vuracaz bu uçağı? |
 |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 22/03/2004 : 13:57:15
|
Sniper kullanarak vurabilirsin. Sniper alıp uçağa ateş et. Mermi kendiliğinden uçağın tekerleğine isabet edicek. |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 24/03/2004 : 02:20:00
|
Sağol, fakat hemen sonra gelen helikopter işi bozdu helikopterle uğraşırken adamlar da gelmeye başladı, helikoper bana ateş ederken focusla bende ona ateş ediyorum dolayısıyla enerji gidiyor, ölmeden bu helikopteri vurabilir miyim, başka önerin var mı? |
 |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 24/03/2004 : 13:56:05
|
Helikopter gelmeden önce ordaki bir sütunda siper al. Helikopter geldikten sonra önceki bölümde kullkandığın silahı kullanarak kolayca yok edebilirsin. Hatırladığım kadarıyla ben öyle yapmıştım. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|