|
Yazar |
Konu  |
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 28/03/2004 : 01:04:35
|
Arkadaşlar şimdi tünel gibi bir yerdeyim üç tane gösterge var, ice sağlık ve adını hatırlamadığım bir gösterge var, görev herkesi öldürmek bir merdivenden yukarı çıkıyorum ve pompalı tüfek veriyor burası parmaklıkla kapalı, başka bir merdiven var, burdan çıktığım anda ice azalıyor, bu bölümde bana 3 tane birşeyi patlatmamı istiyor (makine herhalde)parlak kırmızı renkli yerler var, sonuç olarak ben neyi halletmeliyim ve bunu nasıl yapmalıyım? (Elimde demo yazan bomba var)Bölümü hatırlatmak için söyleyeyim, bir vantilatörü kırıp yola devam ettiğim yerden sonraki bölümlerdeyim. |
 |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 04/04/2004 : 15:06:04
|
Şimdi geldim dövüş bölümüne, yuvarlak bir alana geliyorum ve kapışma başlıyor bir adamın enerjisini bitirmem gerekiyor enerjisi oldukça fazla ve adam benden iyi dövüşüyor, silah olarak makinalı ve tek kurşunu olan güçlü bir silahım var fakat bunlar yetersiz, birde sonradan başka adamlar ateş ediyor, iyice çıkmaza girdim bir tüyo rica ediyorum. Teşekkürler. |
 |
|
Sofican
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 06/04/2004 : 17:49:28
|
guraktan olduğun bölümde dövüştüğün adam şu an için ona bir şey yapamazssın sadece kendini koruyabilirsin sadece o güce sahipsin şimdilik ama ondan savunarak kaçmalısın ama oyunu ilerleyen bölümlerinde onunla dövüşeceğinden emin olabilirsin çok güclü bir rakiptir umarım gözlüklü ajandan bahsediyorsundur iki tane var onlardan senin son hedeflerin onlar olcaktır. |
FBI |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 07/04/2004 : 00:47:12
|
Adam kızılderiliye benziyor, yarı çıplak bir adam, ajan olduğunu sanmıyorum. Ayrıca üst tarafta enerjisi var oldukça fazla, yarısına kadar azaltıyorum sonra başka birileri ateş etmeye başlıyor, bu mekandan çıkış şansım yok, adamdan kaçmam mı gerekiyor? Dar bir yoldan gidiyorum ve yuvarlak alana geldiğimde karşı taraftan bir adam salıveriyorlar ve geldiği yer parmaklıklarla kapanıyor. Alttaki geniş çukura indiğimde geri çıkılamıyor. Görev Niobeyi kurtarmak herhalde. Ghostun kadınla öpüştüğü bölümdeyim, kadın gizli geçidi açtı ve içerdeyim. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|