Ya tam oyunun yapımcılarının reklamı felan geçiyo, ondan sonra vice city resmi geliyo, daha sonrada ekran beyaz oluyo. ne yapayım bilemiyorum PLS yardım edin!
Bilgisayarının özellikler hakkında bilgi verirsen daha çok yardımcı olabiliriz.Ayrıca ekran kartın ne?Ekran kartının son driver'larını yükle.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Öncelikle eğer verilecek cevap yoksa millet ne yazsın söylermisin ?? Sorununa gelince başıma böyle birşey gelmedi ve dahada önemlisi böyle bir sorunu olan kimseylede karşılaşmadım. Ama sana önerebileceğim ekran kartın oldukça eski, öncelikle yeni driver'larını indirerek deneyebilirsin. Eğer olmazsa ya sendeki oyunu başka bir bilgisayarda dene yada git yeni bir tane al onu dene....