|
| Yazar |
Konu  |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 19/03/2004 : 21:21:30
|
Ya arkadaşlar ben çıldırmak üzereyim sorunum şu; Ben bi mp3 sitesinden dialer yükledim(farkında olmadan) ve bilgisayarı her açışımda modem o siteye bağlanıyo ve beni sinir ediyo...Lütfen bu belayı başımdan nisıl atıcağımı sööleyin...Program ekle kaldır a baktım ama ordada yoktu...Lütfen çıldırcaaaaammmm!!!! Şimdi monitore kafa gömcem yiheyyyt ahhhhh...   |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 19/03/2004 : 21:27:10
|
Ağ Bağlantıları'na gir. Orada yabancı bir bağnatı dikkatini çekerse anlaki o dialer bağlantıdır. Ya da bu programla kolay yoldan sil. Tüm güncelleştirmelerini yapıp, bilgisayarını tarat. Ama dikkat et sakın yanlış birşey silme. http://users.telenet.be/hestia/spybotsd12.exe |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 19/03/2004 : 21:43:38
|
| Linki denicem ama oda olmazsa die daha öneriniz varsa lütfen yazın...İlk yazdığın olmuyo bu arada sildikten sonra bilgisayarı açdığımda tekrar geliyo...Şimdiden sağolun... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/03/2004 : 23:33:21
|
| hocam dialerları silmen için birçok yöntem var, açılan dialerın ismini biliyorsan starttan search yap ve sonuçlardan sil, barışın verdiği programı kullanarakta silebilirsin, program bedava ve türkçe, son güncellemelerini yapıp ondan sonra incele yapıp diğer spyware programlarıda silebilirsin, birde yine starttan run yapıp regedit yazarak ok yap açılan sayfada ctrl+f tuşuna basıp dialer yaz ve çıkan sonuçlardan silmek istediğin veriye ulaşabilirsin, sonuncusunda dikkat etmen etmen gereken kayıt dosyalarından bilmediğin birşey varsa silme olasılığın olması ama ben genelde bu tip spy programları için en kesin çözüm olarak regeditten silmeyi görüyorum, eğer yanlış birşey yaparım ve kayıt dosyalarına zarar veririm diyorsan bu işten anlayan birilerinden yardım almanı tavsiye ederim |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 22/03/2004 : 21:50:43
|
thakki 1 Şok şok sağ ol ve ayrıca sanada şok şok teşekkürler en azından ellerinizi yordunuz...Size ii bir haberim war monitör ve klavye kırılmadı...Bu arada sorun çözüldü...Şu an bilgisayarımda dialerin d si yok.... Şok teşekkürler... Saygılarımla... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 23/03/2004 : 02:30:07
|
| kurtulduğuna sevindim, nette gezerken eğer telefonla bağlanıyorsan en azından haftada 1 kez spyware program varmı diye scan yapmak lazım, bu yüzden milyonlarca lira telefon parası ödeyen insan tanıyorum, özellikle mp3 sitelerindeki programları bilgisayarınıza indirmeyin, bedava filan diyorlar ama bu sadece kandırmadan ibaret... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|