ya arkadaşlar ben hangi sezonları izlediğimi bilmiyorum valla.cnbc-e de izlediğim bölümler vardı su, toprak bi de hava bölümleri geçti galiba ben karışık izledim açıkçası.ama süper bi çizgi film hastasıyım gibi bi şey...İnşallah 4. sezonu da çıkar!!!! Ama tabi yayından kaldırılır veya da 4. sezon çıkmazsa yapabileceğimiz bir şey yok.gidipte yapımcılarına bu çizgi film devam etmeli diyemeyiz zaten!!! ahhh keşke diyebilsek :)
hadi ya bitti mi(şimdi diceksiniz biz sabahtan hatta taaaaaaaaaaaa baştan beri bunu kastediyoz diye ama dedim ya ben karışık izliyorum diye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Su Krallığı: Teknikler Tai Chi sitiline göredir. Güçlerini aydan alırlar. Sarmaşıkların içindeki su sayesinde kontrol edilebilirler. Ve bükücüler ayrıca iyileştirme gücüne sahiptir. Ayrıca kan da bükebilirler.Bunu yapan Dünya'da iki kişi birisi Katara diğeri ise Katara'ya bunu zorla öğreten Hama'dır. Susuz bir ortamda bulutu içine çekip suya dönüştürebilirler. Bazı su bükücüler iyileştirme yeteneğine de sahiptirler sisli bataklık ve kuzey stili olarak 2 stil vardır güney kutbundaki su bükücüler kaçırılıp öldürüldükleri için güney stili yoktur zamanla silinmiştir.Su kabilelerinde çoğu insan buzu suya dönüştüremez.
Toprak Krallığı: Teknikler Hung Gar ve Kung Fu stiline göredir. Bazıları kum bükme ve demir metal gibi şeyleri de bükebilirler.Bunları ancak güçlü toprak bükücüleri yapabilir.Örneğin Toph.
Ateş Krallığı: Teknikler Kuzey Shaolin Kung Fu ve Güney Seven Star Praying Mantis stiline göredir.Güçlerini güneşten alırlar. Çok az kişi yıldırımı ve mavi ateşi kontrol edebilme gücüne sahiptir. Ve bu ateşi oluşan nefretleriyle çıkarabilirler.
Hava Krallığı: Teknikler Ba Gua ve Hsing Yi stiline göredir. Planör sayesinde uçabilme imkanı vardır. Ve kolay bulunan bi elementtir.(uzay hariç :P)Ancak gelecek avatar'ın bi hava bükücü olacağını öğrenen ateş kralı bütün hava krallığını yok etmeye kalkmıştır.Bunu başarmıştır da.Bu nedenle Aang son hava bükücüdür.Eğer Aang ölürse avatar döngüsü devam edecektir su, toprak, ateş, hava.Ancak (bu benim görüşüm)eğer Aang ölürse sıra bir daha hava ulusuna gelmeyecektir.Hava ulusundan bi avatar çıkmayacak ve döngü bozulacaktır.Ama tabi ki Aang ölmeyeceği için böyle bi şey olmayacak.
Evet şimdi kim neyi bükmek istiyor Şahsen ben Su derdim.Ama ateşte olabilir.Karakterime uyuyor :P hava da olabilir her yerde var.Toprak da olabilir çok dayanıklı.(Başka element kalmadı ki)Ama tabi ki benim asıl tercihim su elementi.Gerçekten çok titizlikle ve profosyonelce hazırlanmış bir çizgi film!!!!!...... Bunları altta yazan linkten buldum!!!(bunları hepiniz biliyosunuzdur ama ben yazmak istedim)