|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 22/09/2008 : 19:58:54
|
Vallahi bükme olayını anlamadım; ama tek diyebileceğin, Kimya hocasının zamanı bükebildiği. Saniyeler dakika olarak geçiyor.
Bu arada başlamak için geç midir? |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 22/09/2008 : 20:02:57
|
Asla geç değil. İzleyin, izlettirin... |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 22/09/2008 : 21:59:36
|
Uuu konu başlığında spoiler içerir dememişiz, bilmeden dalıp da okuyanlara pardons ama bunu da bir nevi aydınlanma olarak görüp (kitap 2, bataklık bölümü) dikkatlice dinlersek ve okursak aslında hepimizin herşeyi bildiğine varacak bir sonuçla bu işten sıyrılmaya çalışırken iz bırakmadan kaybolmak istediğimde aslında daha da beter ortaya çıkmak suretiyle....... |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 22/09/2008 : 22:11:24
|
Merak ettiğim birşey daha var ahali:
Manyak ötesi içerik (spoiler)
Final bölümünde, Aang aslan kaplumbağasından öğrendiği hareketi yaparken ki sahneyi hatırlıyor musunuz? Ateş Lordunun gücünü almaya çalışıyordu. Orada başta Aang tamamen neredeyse kırmızıya kaplanıyordu, son anda beyaza büründü ve toparladı. Buradan çıkartacağımız sonuç, Ateş Lordu'nun içindeki güç neredeyse Aang'i alt mı ediyordu yani? |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 22/09/2008 : 23:43:04
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Merak ettiğim birşey daha var ahali:
Manyak ötesi içerik (spoiler)
Final bölümünde, Aang aslan kaplumbağasından öğrendiği hareketi yaparken ki sahneyi hatırlıyor musunuz? Ateş Lordunun gücünü almaya çalışıyordu. Orada başta Aang tamamen neredeyse kırmızıya kaplanıyordu, son anda beyaza büründü ve toparladı. Buradan çıkartacağımız sonuç, Ateş Lordu'nun içindeki güç neredeyse Aang'i alt mı ediyordu yani?
Mantıken öyle.Zaten Ateş Lordu manyak bir güce sahip(ti). :P |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Konu  |
|
|
|
|