AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/09/2008 :  23:21:41  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nicke sormak lazım =) @Altuğ Abi: Su bükmenin en güçlü seviyesi ve sadece dolunayda yapılabiliyor. Tüm gücünü ateş kralını bükerken kullanırken rahatlıkla avlanabilir.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 21/09/2008 :  01:13:56  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece dolunay da yapılamasa bile ileri seviye bir teknik gerektiriyor, zira bu hareketi öğrendiği kadın demir parmaklıklar arkasındayken bu tekniği geliştirip, uygulamıştır.

Ayrıca doğrudur, Katara bu yeteneği istemediği için kullanmamakta ama zaten Azula'ya karşı, Ba Sing Sei'nin düşüşünde savaşırlarken sadece Azula değil pek çoğuna karşı da savaştığı için ahtapot daha etkili bir büküş olur.

Bir de kaşığı bükenler var ama onlar bir işe yaramadığı için diziye eklememişler, savaş olacak da, ortalıkta bir sürü kaşık olacak da, bükücen de, peh, heh, huh =)

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 21/09/2008 :  12:20:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hee doğru evet...

alıntı:
Bir de kaşığı bükenler var ama onlar bir işe yaramadığı için diziye eklememişler, savaş olacak da, ortalıkta bir sürü kaşık olacak da, bükücen de, peh, heh, huh =)

Puhuhahaha, there is no spoon efem ehehhee. 4. sezon Kaşık Kabilesini konu alacakmış zaten. Avatar Aang de Kaşık Adası'na gidip kaşık bükme sanatında ustalaşmaya çalışacakmış, daha sonra da Heybeliada, Burgazada falan takılacaklarmış.
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 21/09/2008 :  13:01:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burası spolier kaynıyor:D benim gibi bir yeni izleyecinin bu saatte burada ne işi var? Valla kapıp götürürler.:D

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/09/2008 :  18:11:38  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kan bükme olayını duyduysan kitap 3 bölüm 8i izleme xD Tüm heyecanı kaçtı şimdiden

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000