AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/09/2008 :  14:03:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sırayla cevap vereyim :).

alıntı:
Bir hikaye bittiyse bitmiştir, dandik dundik Türk pembe dizileri gibi çekiştirmeye gerek yok ama, değil mi xD

Evet orası kesin. Zaten tutup da Zuko'yu tekrar 180 döndürürlerse işin cıvığı çıkar, serinin saygınlığı ve ambiyansı uçar gider. Çünkü tüm bölümleri arka arkaya izlerken, çok özenle hazırlanmış bir kurgu ve senaryo altyapısı kendini güm güm belli ediyordu. Bunu bozmayacaklardır ve 4. sezon zaten yapılacaksa konu da hazırdır bir şekilde, nihayetinde fantastik bir evrenden bahsediyoruz. (Pokemon'un yaklaşık 600 bölümü ((10 sezon)) ve 12 filmi varmış bu arada kendimi tutamıyorum ve OHA hatta YUHA diyorum.)

alıntı:
General Aero'nun (nasıl yazıldığını bilmiyorum)

General Iroh. :)

alıntı:
Ha tabi Nickelodeon'ın bu işten reytingi nedir, para kazanıyor mudur, Avatar'ı asıl yaşatacak olan bu

...Dizi, NickToons'da 6-11 yaş arası grubun dışında da çok yüksek reytinglere ulaşmıştır. 4,5 milyon izleyici, dizinin bir bölümünde topladığı en yüksek izleyici sayısıdır. Dizinin bu büyük başarısı üzerine 2. ve 3. sezonun siparişi de verilmiştir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avatar:_Son_Hava_B%C3%BCk%C3%BCc%C3%BC

alıntı:
97 yıldır uyuyor

Niye 97? 100 değil mi?

alıntı:
Şu iletiyi okuduktan sonra avatar izlemeye başlıyorum

O kadar konu açtık, onca mesajlar yazdık, o iletiyi beklemen bile hataydı ama. :)

Ekstradan ben de şunları ekleyeyim yine.

Bazı Amerikan Dergilerine Göre 2009 da Mini Bölümlerle Devam Edecek.Ve büyük ihtimalle 2009'da 4. sezon başlayacak.

Dizinin ilk bölümü orjinal konsepte uygun olarak 6 yılda hazırlanmıştır. (Yuh?!)

2010 da sineması beklenmektedir.Çekimler Mart 2009'da Philedelphia'da başlayacak ve Grönland'da devam edecek.2011 yılında ise sezon 4 yayınlanması bekleniyordur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avatar:_Son_Hava_B%C3%BCk%C3%BCc%C3%BC

Feature film
On January 8, 2007, Paramount Pictures' MTV Films and Nickelodeon Movies announced that they have signed M. Night Shyamalan to write, direct and produce a trilogy of live-action films based on the series; the first of these films will encompass the main characters' adventures in Book One. The film was in a dispute with James Cameron's film Avatar regarding title ownership, which resulted in the film being titled The Last Airbender. It is set for release on July 2, 2010. Filming will begin in Philadelphia in May 2009, and it will also be shot in Greenland.

Avatar co-creators Mike DiMartino and Bryan Konietzko have come forward to voice their opinion within an interview regarding M. Night Shyamalan writing, directing and producing the film. The two displayed much enthusiasm over Shyamalan's decision for the adaptation, stating that they admire his work and, in turn, he respects their material. M. Night Shyamalan has stated that he has already begun to cast the main characters.

MMORPG
It has been confirmed that there will be an MMORPG called, "Avatar: Legends of the Arena", and will be launched on September 15, 2008 by Nickelodeon though it is unknown if there will be a monthly subscription . Each user who is a member will be able to create their own Avatar (character) in any nation, and be able to interact with others across the globe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender

Filmi animasyon olmayacakmış. Sağlam bir bütçe lazım vesselam. Sırf Appa için gider bir 10 milyon dolar eheh.

Dipnot: Bir de serinin felsefesi arada sırada bana bükme hareketleri yaptırır oldu, gerçekten de düşününce tüm evren bir bütün ve hepimiz, her cisim, her nesne bu bütünün parçalarıyız, bundan milyonlarca yıl önce gezegenler uzay oluşmadan önce herşey tek bir bütündü nihayetinde. İşe böyle bakınca sol göz seyiriyor hafiften "ben de toprak bükebilirim!" diye... (Yine yandı devreler...)
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/09/2008 :  14:14:03  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır, Aang 97 yıl kaldı buzun içinde. Sonra Sokka ve şey(ıı, neydi yahu?*) Aang'i buldu ve çıkardı buzdan. Avatar olduğunu anladıktan sonra öğrenme faslı falan derken biliyorsunuz gerisini =)

*Hatırladım, Katara

alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Dipnot: Bir de serinin felsefesi arada sırada bana bükme hareketleri yaptırır oldu, gerçekten de düşününce tüm evren bir bütün ve hepimiz, her cisim, her nesne bu bütünün parçalarıyız, bundan milyonlarca yıl önce gezegenler uzay oluşmadan önce herşey tek bir bütündü nihayetinde. İşe böyle bakınca sol göz seyiriyor hafiften "ben de toprak bükebilirim!" diye... (Yine yandı devreler...)

Sen de psişik olaylara çalış Altuğ abi =D Herhangi bir beceri gösteremesme de azimliyim xP Baktığım bir kaynağı hazırlayan bir adam teleport oldum, ailem gördü diyor. Benim tepkim ise "OHA, YUH, SALLAMA !" şeklinde olduysa da etkiledi ileriki kısımlar hakkındaki bilgiler x)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 14/09/2008 :  14:48:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birde türkçe dublajın daha iyi olduğunu duymuştum. İndirmeye başlamadan önce bunu sorayım dedim sizlere... Gerçekten doğru mu bu?

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/09/2008 :  14:50:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MSN'de yazdım ama buradan da yazayım. :)

"Aang and his flying bison, Appa, flew into the ocean, where Aang was forced to freeze the two of them for survival using his unique abilities in the Avatar State. One hundred years later, two siblings of the Southern Water Tribe, Katara and Sokka, awaken Aang."

ve

"Aang (Zach Tyler Eisen, Mitchel Musso in the pilot) is the fun-loving, 112-year-old protagonist of the series. He is biologically 12 years old but was frozen in an iceberg for 100 years."

100 yıl 100. :P
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/09/2008 :  14:56:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

Birde türkçe dublajın daha iyi olduğunu duymuştum. İndirmeye başlamadan önce bunu sorayım dedim sizlere... Gerçekten doğru mu bu?

Ben de demiştim öyle. :) Güzel ama zaten dublajlıyı TV'den takip etmek çok zor. Orijinalini edin sen.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000