AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 14/09/2008 :  00:38:37  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Avatarı çizmeyen eller kırılsın! Bende diyorum cnbc e neden ısıtıp ısıtıp tekrar veriyor, aynı bölümleri 3. izleyişim, biraz daha izletirlerse kendi havamızı bükebilicez.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/09/2008 :  11:49:52  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
falamir: The New Avatar diye biz kendi çizgifilmimizi çıkarma planlarına başlayalım o zaman =D 3. kitap 18. bölüme doğru (yanlış hatırlamıyorsam) Avatar bitti. Bundan sonra yeni bir Avatar bölümü izlerken Aang'den çok bir sonraki Toprak Avatarını görmek istiyorum. O da Toph olursa gayet hoş devam eder =D Bir hikaye bittiyse bitmiştir, dandik dundik Türk pembe dizileri gibi çekiştirmeye gerek yok ama, değil mi xD İzlediğim bütün çizgifilmlerde ilk hikaye bitince yenileriyle devam edip eskileri attılar. Beyblade'dir Yugioh'tur vs.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 14/09/2008 :  12:23:19  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hikaye bitmiş midir? Asıl avatar daha yeni başlıyor, Zuko'nun içinde olduğu durum, Eng'in (Aang diye yazıldığını bilmiyordum, böyle duydum, böyle bilirim) halen disiplinler konusunda usta olmaması, General Aero'nun (nasıl yazıldığını bilmiyorum)aslında çok daha farklı bir hayatının olduğu (zira Zuko'nun kardeşinin disiplinde en ileri nokta olan yıldırımı o yaşında kontrol edebilmesi gibi Aero'nun da tam bir usta olması), hava tapınağındaki keşişin Avatar'ın çakralarını açma konusunda yarım bırakırsa asla tam bir avatar olamayacağını söylemesi ve nasıl bağlanacağı, devam eder de eder, 20 sezon yapsalar Simpson'lar gibi izlenir. Ha tabi Nickelodeon'ın bu işten reytingi nedir, para kazanıyor mudur, Avatar'ı asıl yaşatacak olan bu =)

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/09/2008 :  13:01:21  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
97 yıldır uyuyor, uyanıp çalıştı ve ateş kralıyla savaştı. Kalsa kalsa avatar olarak 3-5 aylık ömrü kaldı garibimin =D

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 14/09/2008 :  13:05:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
falamir tarafından yazılan:

Hikaye bitmiş midir? Asıl avatar daha yeni başlıyor, Zuko'nun içinde olduğu durum, Eng'in (Aang diye yazıldığını bilmiyordum, böyle duydum, böyle bilirim) halen disiplinler konusunda usta olmaması, General Aero'nun (nasıl yazıldığını bilmiyorum)aslında çok daha farklı bir hayatının olduğu (zira Zuko'nun kardeşinin disiplinde en ileri nokta olan yıldırımı o yaşında kontrol edebilmesi gibi Aero'nun da tam bir usta olması), hava tapınağındaki keşişin Avatar'ın çakralarını açma konusunda yarım bırakırsa asla tam bir avatar olamayacağını söylemesi ve nasıl bağlanacağı, devam eder de eder, 20 sezon yapsalar Simpson'lar gibi izlenir. Ha tabi Nickelodeon'ın bu işten reytingi nedir, para kazanıyor mudur, Avatar'ı asıl yaşatacak olan bu =)

Şu iletiyi okuduktan sonra avatar izlemeye başlıyorum:D Lost sezon 5'i beklerken güzel zaman geçirtecek heralde bana. :D

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000