|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 03/09/2008 : 23:43:22
|
alıntı: tarafından yazılan:
iso, patlamayan bombaları alıp karşı tarafa yollama görevi veriyorum sana :D
kusura bakmayın krondor abi ama ben tarafsızım. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 04/09/2008 : 00:18:26
|
Yhaa Bu İŞin Sonu Kötü Ben Girmiyim Ama Konuyu Baştan Aşya Okursak Komedi Filmi Olur :) Bu Arada Araya Filmler , Oyunlar , Videolarda Karıştı.Bu 3'Ünün Karışığını Yapıyorsunuz.Bombalar Falan Call Of Duty'i Falan :) Rambo Filmi :D Bu Arada Benim iplerim Arada Sırada Kopuyor Format Atmakta Kalıyorum,Bunun Yüzündende Yeni ipim Oluyor :) Buradaki İplerle Aynı Olmadığı İçin Tam Bulamıyorsunuz :) |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 04/09/2008 : 00:30:19
|
Ohh ohh ne güzel. Pompala yavrum pompala. Bu konunun içinde bayağı gaz birikmiş. Bi kiprite bakar, uçururum sizi huleyynn :)
Krocanlara aldırmayın, açmışlar gazı, solutmuşlar çiçeği burnunda yöneticilere... İkizleri indirirsek hepsi dağılır emin olun. Sonrasında Crazy Altuğ son samuray, son mohikan tarzı atraksiyonlara girşirse o ayrı tabi :D
Bu arada Kaçkın Üye sıfatı kulağıma pek hoş geldi, son derece yaratıcı olmuş :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/09/2008 : 01:23:46
|
Bombalar bende pimini çekim mi? =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/09/2008 : 01:27:19
|
Burak abi o zaman bombanın pimini çek tuvalete at üzerine et sifonu çek. Ve patlayalım.. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|