AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Oyun Yapimi... nasil-neden-nicin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

BaBaNiZ
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 18/07/2004 :  14:20:59  Bilgileri Göster  BaBaNiZ için bir AOL İletisi Gönder  BaBaNiZ için bir ICQ İletisi Gönder  BaBaNiZ'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BaBaNiZ için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba biz half-life oynunu yükledik ama icinde counter strike var fakat half-life botlu olmuyor nasil ayarlicam bana yardimci olabilirmisiniz email yollayın en kısa zamanda alirim

merhaba
Sayfanın En Üstüne Git

BaBaNiZ
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 18/07/2004 :  14:27:08  Bilgileri Göster  BaBaNiZ için bir AOL İletisi Gönder  BaBaNiZ için bir ICQ İletisi Gönder  BaBaNiZ'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BaBaNiZ için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
counter stri-ke botlu oluyor ama half-life botlu olmuyor bizim bilgisayarda bana söyleyin ben yapam lütfen hem güzel oluyor hemde insanin cani****ilmiyor yada internet adresini verin bende ayarliyam ve bizim half-life da botlu olsun neden olmuyor nasil yapacam acaba bana söyleseniz cok memnun olurum elbet birgün bende bir tane oyun yapacam ama ne zaman onu allahtan baska kimse bilmiyor ama isallah bende size bir gün yardimci olacam ama onuda tek ama tek allahtan baska kimse bilmez ama size söz veriyorum elbet bir gün bende yardim edecem sizlere hadi kendinize iyi bakin ve benim emaiLe mesaj atin nasil yapacagimi bende yapam lütfen ama lütfen mesaj atin hadi görüsürüz byeesss kendine cok ama cok iyi bak hadi sizleri seviyorum ben sizlere güveniyorum byes:BaBaNiZ

merhaba
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/07/2004 :  14:59:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazdığın şeylerin konuyla alakası nedir? Mesajlarınızı uygun yerlere yazın. Boşuna açmadık o bölümleri.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/07/2004 :  16:42:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk oyunları çıktı da biz kopyasını mı aldık be yav? Keşke çıksa da bol bol, orijinallerini elimizden geldiğince alsak. Kaldı ki dediğin gibi 10Milyon TL. gibi bir fiyattan satılırsa, kopyasını zaten yapmazlar, yapamazlar, çünkü sanırım yapacaklarına değmez, paralarını kurtaramazlar... Umarım senin gibi bilgili kişiler artar da, Türk oyun sektöründe gelişmeler görürüz kısa sürede... A bu arada PUSU'dan haberi olan var mı?
Sayfanın En Üstüne Git

RandomHero
Üye

İleti 6

İletim - 18/07/2004 :  20:35:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnşallah; eğer herkes bişeler yapmaya çabalarsa elbet çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. Şu an PUSU gayet güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla yakın zamanda onu göreceğiz sanırım raflarda. Senelerin verdiği uğraşın sonucu bence gayet güzel olacaktır. Şu anda PUSU ekibi Yoğurt Teknolojileri isimli bir firmayla ortak çalışmaktalar. Gerçekten çok güzel bir ortaklık olduğuna inanıyorum. Yani oyun doğru kimselerin elinde olacak ve yanlış ellere feda olmayacak kesinlikle. Birde Mevlüt Dinç yeni bir firma kurdu SOBEE isimli ve onlarda İstanbulda geçen bir MMORPG oyun üzerinde çalışıyorlar AKTOR motorunu kullanarak. Umarım o da biran önce iyi sonuçlanır.

One day you will look behind you and you will see we three, and on that day, you will reap it..And we will send you to whatever god you wish. And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000