daha önce bendeki versiyon v 1.00 dı ve gerek soc.la gerekse barbarla paladinle diabloyu kestim fakat karşıma 1 tane dahi rune çıkmadı bende versiyondandır dedim v1.10 yamasını kurdum paladinle tekrardan başladım lut golen e kadar geldim hala bir rune ile karşılaşamadım sizden ricam bu taşlar özellikle biryerden mi çıkıyor veya bir yaratıktanmı düşüyor bunları bana yazabilirseniz sevinirim teşekkürler....
batu arkadaşım 8. sayfaya kadar araştırma yapmıştım cevap bulamasamda herkese yardım ettiğini gördüm çok sağol ben ozaman hemen lord of desturiction u yükleyeyim. fakat exp. set de bu taşların çıktığı özel yerler varmıdır? yoksa tamamen şansmı?
Ben öncelikle sana kesinlikle orjinal almanı tavsiye ederim çünkü korsan oyunda da farklılıklar oluyor bir arkadaşta görmüştüm.
Rune her yerden düşebilir.Oyunun gidişatıyla sende anlayacaksın zaten nerelerden düştüğünü.Act1 de contess ten hep bir rune düşer ancak bu rune çok değerli olmaz.En değerli rune her zaman act4 teki hellforge görevinden düşer;sende exp pack olmadığına göre sanırım perfect gem düşmüştür.
Bu söylediklerim normal ve nightmare zorluklarında da geçerlidir ancak bu zorluklarda elde edeceğin runeların hiçbir değeri olmaz.Asıl değerli rune lar hell zorluğunda çıkar.
Eğer battle.net te oynuyorsan bu oyunda para yerine rune geçiyor.Örneğin bir enigma yı 4 rune a alıyorsun gibi.
Hr'ler duyduğum kadarıyla act4-5 ten dusme olasiliği daha fazlaymis. Rune dusurmek için karakterlerin MF gibi ama değiştirilemeyen OMF diye belli bir değeri olduğunu duymuştum araştırmadım hiç ne derece doğrudur birşey diyem şimdi. HF de buna mi bagli bilmiyorum. Örneğin ben amazonla nm hf sinden UM düşürmüşken. Barbarın hell hf sinden io düstü :(
Birde runeler oyunda bidonlardan,mezarlardan,küplerden düsebiliyor. Hani siz hepsine bir tekme atın bakarsınız hr çıkar.
OMF mi ne bilmiyorum kısaltması; ama her karakterin bir "base luck"ının olduğunu biliyorum. Bunu öğrenemediğimiz için başlangıçta mavi bile düşmezse silin x) Bir paladin açmıştım level 10'a kadar 1-10 uniquelerin yarısını toplamıştım; bir başka charda beyazı geçmiyordu vs.