AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 rune lar hakkında yardım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Blacklight
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 06/07/2008 :  12:53:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Eğer battle.net te oynuyorsan

yok hocam single oynuyorum.... bu arada exsp.seti hell de bitirdikten sonramı kurayım yoksa şimdide kursam paladinle kaldığım yerden devam ettiğimde de olurmu ayrıca Act1 de contess i hatırlayamadım :(
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 06/07/2008 :  19:32:37  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eski karakterini ek pakete geçirebilirsin.
Paladin MF rune lere de etki etse herkeste sağlam eşyalar olurdu bir anlamı kalmazdı pek.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Blacklight
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 06/07/2008 :  19:59:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet convert exponsion character diye bi olay var tıkladım oldu ve bu arada batu arkadaşın dediği act1 deki countess forgotten tower ın en alt katında çıkan okçuymuş öldürünce gerçekten rune düştü sonra tekrar gittim kestim bu sefer 3 tane birden verdi peki bu runeleri cube kullanarak gem birleştirir gibi birleştirebilirmiyiz?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 06/07/2008 :  22:05:53  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet

http://www.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 07/07/2008 :  12:32:17  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Cskn tarafından yazılan:

Hr'ler duyduğum kadarıyla act4-5 ten dusme olasiliği daha fazlaymis.
Rune dusurmek için karakterlerin MF gibi ama değiştirilemeyen OMF diye belli bir değeri olduğunu duymuştum araştırmadım hiç ne derece doğrudur birşey diyem şimdi.
HF de buna mi bagli bilmiyorum. Örneğin ben amazonla nm hf sinden UM düşürmüşken. Barbarın hell hf sinden io düstü :(

Birde runeler oyunda bidonlardan,mezarlardan,küplerden düsebiliyor. Hani siz hepsine bir tekme atın bakarsınız hr çıkar.

Rune düşme şansını kesinlikle hiçbir şey etkilemez ne MF ne de base luck.Tamamen raslantı.Zaten şu ana kadar kime mob keserken hr düşmüş ki:) Benim bildiğim basit olarak bir ist rune nin düşme şansı %0.00001
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000