Bakın kimsenin hangi oyunu oynayacağına karışmam, ayrıca bu benim haddimede düşmez ama konu MazPayne olunca cevap yazmadan duramıyorum. Artık bu olay bende bir mekazizma haline geldi. Ayrıca oyun kötü bir oyunda değil, herkes oynayabilir ve hatta oynasında ama değerlendirme yaparken lütfen belirli kriterlere göre değerlendirme yapalım.
Mesela Call of Duty, süper olabilecek bir oyun ama bana göre sıradan bir oyun. Nedeni çok açık oyunu 8 saate bitirdim. Oyunun grafikleri süper olabilir, konusu harikada olabilir ama hiç kimse bana 7-8 saatte kolayca bitirilebilecek bir oyunun süper olduğunu kabul ettiremez. Eğer bir oyunu insanları bilgilendirmek adına değerlendiriyorsanız öyle birkaç kritere bakarak değerlendirmeyeceksiniz. Olaya her yönünden bakılmazsa MaxPayne tarzı oyunlar yılın oyunu seçilebilir. Ama bu o tip oyunların çok iyi olduğu anlamına gelmez.
Son olarak gamerTR mesajının ne anlama geldiğini biraz düşünmeni tavsiye ederim. İnsanlar arasında hizipcilik yapmanın sana ne gibi bir yarar sağlayacağını merak ediyorum. Arkadaş güzelce yazmış eskileri okuyayım ona göre cevabımı vereceğim diye. Savunduğun düşünce doğru bile olsa yeri geldiğinde geri çekilmekten hiçbir zaman zarar görmezsin. Ayrıca bir şeyler yazdın diyede yazdıklarını sonuna kadar herşeye rağmen savunman gerekmez, hatta yanlış olur.