AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 09/03/2004 :  18:29:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana öyle gelebilir ama bana göre süper bir oyun max payne 1 ve 2 lütfen kendi adına konuş. en azından parantez içinde bana göre falan yazsaydın. ayrıca yardım etmek istemiyosan etmezsin o kadar.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/03/2004 :  17:00:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
er_ac tarafından yazılan:

sana öyle gelebilir ama bana göre süper bir oyun max payne 1 ve 2 lütfen kendi adına konuş. en azından parantez içinde bana göre falan yazsaydın. ayrıca yardım etmek istemiyosan etmezsin o kadar.

Er_ac sanırım sen burada bir grup adına sözcülük falan yapıyorsunda o yüzden başkalarınıda kendin gibi düşündün. Burada başkası adına birşey yazan yada bir gruba sözcülük yapanmı varda düşüncelerimi yazarken 'bana göre' diye birşey yazmak zorunda kalayım. Sitede ne yazıyorsan bu benim görüşümdür lütfen beni başkalarıyla karıştırma.

Max Payne serisi sana göre süper olabilir, bu senin görüşündür ve oyun kültürünün ne kadar gelişmiş olduğunu gösterir. Şunuda belirteyimki bana bu oyun süper dersen ilk izlenimim senin oyun konusunda fazlaca kültürlü birisi olmadığın üzerinde şekillenir. Çünkü senin yada senin gibi düşünenlerin süper dediği oyun vasatın biraz üzerinde belki iyi denilebilecek bir oyundan başka birşey değil.

Şimdi yine birileri çıkacak bu oyunu tekrardan bana övmeye çalışacak, açıkçası bu oyun hakkındaki klişe haline gelen bu olaydan sıkılmaya başladım. Bu oyun vasat bir oyun. 1 günde rahatlıkla bitecek kadar kısa, artık ucuz filmlere bile konulmayan sıradan bir konu. Bu yazdıklarıma en azından bir sayfa daha ilave edirim ama konuyu boşu boşuna uzatmak olur. Bu oyun hakkında yazdıklarımı merak ediyorsan eski-forum'da oyunun ismiyle arat.

Son olarak sokak bitirimleri tarzındaki üslubunuda hiç beğenmedim. Ucuz külhan beyliği yapacaksan kendine başka mekanlar seç lütfen. Yazının sonundaki o kadar'ın ne anlama geldiğini biraz düşün ve bundan sonraki yazılarında biraz daha özenli ve titiz davran.
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 10/03/2004 :  17:12:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier konu istersen daha fazla uzamasın ben detaylı bir arama yaparım sana ve diğerlerine karşı kırıcı olduysam özür dilerim bundan sonra yazılarımda daha özenli ve titiz olmaya gayret edicem.
Sayfanın En Üstüne Git

gamerTR
Yeni Üye

Zimbabwe
İleti 1

İletim - 11/03/2004 :  07:35:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımmm,güzel bir site,daha ilk konuda ısımaya başladım,ukalalık olmasın diye yorum yapmıyacaktım bugün,sadece okumakla geçirecektim,ama bir merhaba diyeyim bari...Yeride burası değil ama,neyse,Max PAYNE...Sevilir sevilmez milletin keyfi bilir,ama bir şey yazılırsa arkasında da durulur,iki yazı sonra tırsılmaz.Anlayan anlamıştır dediğimi,ya yazmazsın ya da paşalar gibi durursun arkasında..Neyse burdaki milletle iyi anlaşacağız gibi bir his var içimde...İnşallah.

düşünürüz yazacağımızı,biraz alışalımda.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/03/2004 :  15:01:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier'e katiliyorum. Hem de sonuna kadar.

Max Payne'i oynadim zamaninda ama ENTER THE MATRIX onu bese katlar ucle carpar. Vaziyet bu. MaxPayne2'de de fazla bir sey görmedim. Tavsiyem Matrix oynaman yönünde :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000