AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA san anderas anket
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

DaRe_DeViL
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 06/03/2004 :  11:02:52  Bilgileri Göster  DaRe_DeViL için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hey GTA'cılar www.gamespot.com 'daki bilgilere göre 10-18-2004 tarihinde GTA san andreas ps2 için çıkacak bi süre sonra da pc için peki bu GTA dan neler beklerdiniz di ye sorayım

{==]::;;;;;>
***DeViL***

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/03/2004 :  11:10:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gta 3 ve Vicecity ile çıta öyle yükseğe çekildiki açık olmak gerekirse bu yeni oyundan ne beklenilebilir sorusuna verecek bir cevap aklıma gelmiyor. Bu konuda söyleyebileceğim tek şey eski oyunlardaki kaliteyi ve basitliği korusunlar bu bile yeter...
Sayfanın En Üstüne Git

TommyVercetti
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 06/03/2004 :  11:38:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bu oyunda neler beeklerim hımm bi düşüneyim.öncelikle oyunun biraz daha uzun oılmasını devamlı çastışmalara girilebilmesi ... başka sonra paranla ev evin içine bişeyler alabilicen senaryo kurtlar vadisine benzese ne güzel n oluredu:::::

"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 06/03/2004 :  12:51:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt oyun daha uzun olsun bide arada insanı kasan(vice city şu inşaata helikopterle bomba koyma gibi) bölümler daha çok olsa şehir çok daha büyük olsa
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 06/03/2004 :  19:50:21  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah korusun...

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

Vercetti
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 07/05/2004 :  21:18:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1. bence yine mülk satın alalım ama daha fazla, kendimiz görevler düzenleyip adamlarımızı ayarlayıp görevlere gidelim (istediğimiz zaman adamlarımızıda kullanalım) mesela bir çetenin binasını ele geçirelim
2. Şehirde bir süre sonra insanlar bizi gördüğünde bizden bahsetsinler yani amad yolda bizi gördüğünde "aaaaaaaa mr. Vercetti" desin.
3. İlerleyen bölümlerde saçma görevler olmasın,
4. polisçilik görevinde suçluları yakalarken polis peşimize takılmasın, 5. araba çalmak çok kolay olmasın,
6. Arabaların hız göstergeleri ve benzin göstergesi olsun (gerçekçilik)
7. Kız arkadaşımız olsun onunla yemek falan yiyelim.
8. Yüzelim!!!
9. Otobüs ile yolcu taşıyalım ama süre falan olmasın
10. Taxi görevleri süresiz olsun ama zor olsun yani yolcu en küçük kazada insin, kurallara uymassak insin vb.

Benim isteklerim bunlar (hayal) bazıları küçük detaylar ama eğlenceli.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000