AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Vice City Son Görevler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 02/11/2003 :  17:53:45  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, ben Vice City'de Lawyer'ın (İsmini unuttum ), Colonel'ın, Diaz'ın, Avery'nin görevlerini bitirdim. Vercotti Villası'nın görevleri bitti. Haitian'ların ve Kübalıların görevleri, Motorsiklet Çetesi'nin, Rock'çıların görevleri de son buldu. Sunshine Autos'u, Dock'u, Malibu'yu, Kaufmann Taxi'yi, Print Station'u, Pole Position Club'u, Film Studios'u aldım ve görevlerini bitirdim. Malibu'dan sonra açılan Paul'un görevlerini de bitirdim, Assassination görevleri de bitti. Haritada alınabilecek tüm binaları satın aldım.

Buraya kadar okuyup anladıysanız tebrik ederim, şimdi sorumu sorabilirim. Oyunun bitmesine 2 görev kaldı, bildiğim kadarıyla. Bu görevleri nasıl alacağım?

İlginiz için teşekkürler,

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/11/2003 :  18:20:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle yukarıda yazdıklarından birşey anlamadım )) ama yinede sana yardımcı olmaya çalışayım. Oyunu bitirmek için V'nin yerine gidip en güçlü silahınla gelenleri bekle ve gördüğün herkesi öldür. Yanlız yapması söylendiği kadar basit değil haberin olsun ))))
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 02/11/2003 :  18:41:03  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıksözlülüğün için sağol :) Daha açık anlatmaya çalışayım. Satın alınabilecek her yeri aldım ve tüm görevlerini yaptım. Yine de bitirmem gereken görevler varmış. Bir tanesi de üstteki görev Rappier, senin dediğin, ama o görevi nasıl alacağım?

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 03/11/2003 :  18:19:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herhalde dondurma fabrikasını satın almışsındır değil mi oranın görevini yaptın mı yapmadıysan ve oranın görevi ne diyorsan dondurma arabasına binip bir seferde en az 50 dondurma satmak daha sonra dondurma binasında $ işareti çıkacak ve sana para vermeye başlayacak sonra tekrar Vercetti(V) görevi açılacak(tabii diğer bütün görevleri bitirdiysen) ve o görevde de lance yi geberteceksin

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 03/11/2003 :  19:37:51  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmmm...ben 26'ya çıktım da o sadece para kazanmak içindir, görev değildir diye bıraktım. Evet, bir tek orası kaldı. Sağol!

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 03/11/2003 :  21:58:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
V deki görev için oraya gitmen yetiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Sonra 3 arkadaş birbirleriyle kavgaya tutuşuyorlardı para meselesinden ve en son olarakta sen silahlarını kuşanıp dalıyordun millete )) Bundan sonrası ise oturup demoyu seyretme olayına kalıyor....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000