arkadaslar bana sürekli "half freeze duration" lı itelar düsüyor bu nedir ne ise yarar bi aciklarsaniz sevinirim :)
vede benim bi anda resistlerim düstü arkadaslar..ne zaman oldu bilmiorum ama nightmare' e gectiimden dolayi olabilirmi acaba?? -20 cold filan oldu onu -3 e düsürdümde botla yani bi onun hakkindada bilgi verirseniz sevinirim :)
Her soruna konu açmak yerine kendine özel bir konu aç bence. Düşen her iteme, her queste, her skille soru soruyorsun.. Half freeze duration adından da kabak gibi anlaşıldığı üzere donma süresini yarıya düşürme etkisi.
ve bu aradabi yönetici arkadasımız benim actıım konuları bi başlık altında toplarsa sevinirim yani hani "teknik sorular taktikler" vs gibisinden bende oraya yazarim :) çünkü benim oyle bi ana başlık açma gibi bi yetkim yok burdada :)
arkadaşım senin öyle bir yetkini olmasına gerek yok.Her üyenin sahip olduğu yetkiler zaten sana yardımcı olur (: Senin;<<Diablo hakkında sorular>> gibi bir konu açıp, her sorun olduğunda yeni bir mesaj atman karmaşayı çözecektir...